Selecteer een pagina

Happy Sunday lieverds! Wat een geweldige week heb ik achter de rug! Een week waarin ik elke dag wel werd ontroerd door alle lieve acties en reacties op mijn crowdfunding. Een week waarin ik elke dag wel in tranen was door jullie (op een goede manier dan he). Het was een week met een gouden randje waar ik met een dankbaar hart op terugkijk. Wat mij allemaal deze week blij maakte, deel ik vandaag weer met jullie.

I Miss You – Clean Bandit, Julia Michaels ♡ De blogs van Josine, Northflix, Nesrin en Teni die deze week online kwamen over mijn crowdfunding actie ♡ Spontane lunchdates en bijkletsen ♡ Unrest (op Netflix) ♡ Een collega die speciaal Turks fruit meeneemt uit Turkije ♡ Een lichaam wat zich goed staande weet te houden op hele lange werkdagen ♡ Alle donaties die afgelopen week zijn binnen gekomen (thank you) ♡Alle doelen die ik gesteld had voor januari en die ik afgelopen week allemaal kon afstrepen ♡ Op een stormachtige avond lekker op de bank zitten en niet meer de deur uit hoeven ♡ Heather, volmaakt – Matthew Weiner ♡ Mijn gewonnen Nivea pakket binnen krijgen ♡ Urenlange gesprekken met vriendinnen ♡ Mijn vader die een geweldige kleurrijke bimimbap met gegrilde kip maakt waar ik twee dagen van kan eten ♡ Elke dag tranen huilen van geluk en dankbaarheid door alle lieve en spontane acties voor mijn crowdfunding (ik kan echt niet in woorden uitdrukken hoeveel dit allemaal met mij doet) ♡ Dove Nourishing Secrets avocado olie & calendula extract ♡ een afspraak plannen voor een mooie kans als het om schrijven en lipoedeem gaat ♡ Dit lieve bericht van Utsukusy Schoonheid ♡ Een zonnige maar koude dag ♡ Mijn eerste doel voor de crowdfunding bereikt hebben ♡ De nieuwe reclame campagne ter promotie van Zandvoort ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Begin afbeelding: Shutterstock