Selecteer een pagina

Happy sunday! Na gisteren even een dag helemaal niets gedaan te hebben, ben ik vandaag gewoon weer terug met mijn happy moments van afgelopen week. Het was een spannend weekje waarin de puzzelstukjes precies op zijn plaats moesten vallen op het werk om alles goed te kunnen laten verlopen. De puzzelstukjes vielen niet helemaal op zijn plaats en de week verliep anders dan wij allemaal in eerste instantie hadden verwacht. Maar de spanning is achter de rug en vrijdag begon mijn kerstvakantie. Heerlijk gevoel om te zeggen en 10 dagen vrij is toch een mooi vooruitzicht. Een happy moment op zich. Wat mijn andere happy moments van afgelopen week waren, lees je uiteraard in de blog van vandaag.

Christmas lights – Coldplay ♡ Het geheime dagboek van Hendrik Groen terugkijken op uitzending gemist ♡ een dag helemaal niets doen ♡ Bloemkool nasi ♡ kerstvakantie ♡ berichtjes op de juiste momenten krijgen ♡ de offerte voor de operatie van mijn benen binnen krijgen ♡ Design Your Own Life cursus van Michael Pilarzcyk die begonnen is ♡ Na een lange dag werken, gewoon om half 10 je bed in duiken ♡ Mist en het gevoel hebben dat je in een Harry Potter wereld beland bent ♡ in een loei drukke week opeens een hele rustige middag hebben ♡ een gesprek met een voedingsdeskundige die begrijpt waar ik tegenaan loop en wat ik nodig heb qua voeding ♡ een collega die een heel kerstlied na doet inclusief de geluiden van de kikkers en daar helemaal in opgaat ♡ Op donderdagavond in een goed gevulde Albert Heijn op je gemak boodschappen kunnen doen en geen wachtrijen bij de kassa ♡ het hechte team van collega’s die elkaar door de gekste week van het jaar heeft weten te trekken ♡ tevreden klanten en alle lieve kerstwensen die ik heb ontvangen ♡ Misstap – Jet van Vuren ♡ bakjes eten die klaar staan bij mijn ouders na een lange dag werken waarop ik heel laat klaar was ♡ de bloghop die eraan komt met een grote groep leuke bloggers ♡ foute kerstfilms kijken ♡ bevestiging krijgen voor de avond waarop ik bij Eva Jinek aan tafel zal gaan plaatsnemen ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Bron begin afbeelding: Shutterstock