Selecteer een pagina

Happy sunday! Er is weer een week voorbij gevlogen en ik leef op dit moment in de ultieme cliché dat de tijd echt vliegt. Zo had ik maandag nog een dagje sneeuwvrij en zo was de week ineens alweer voorbij en maken wij ons op voor de drukste werkweek van het jaar. Tijd is soms een raar concept. Het was ook nog eens een hele bijzondere week. Een week waarin ik eindelijk hoop kreeg als het gaat om de behandeling van mijn benen, ik een enorm compliment kreeg van een oud collega en ik de ultieme selfcare daad deed. Het was een goede week. Wat mijn andere happy moments van afgelopen week waren, lees je uiteraard vandaag.

Blijf bij mij – Ronnie Flex ft. Maan ♡ Groene smoothies ♡ Alles tot in de puntjes voorbereiden voor een hele drukke week ♡ Na de eerste alarmerende berichten over code rood, besluiten op zondagavond om vrij te vragen (ik ben er zelf nog verbaasd door) ♡ Stapels nieuwe boeken om te lezen ♡ Een foto apje van je moeder ontvangen met de vraag of er voor deze kerstbal nog een plekje is in de kerstboom en als je hem dan opent de panda kerstbal zien die je zo graag wilde hebben (wie had ooit gedacht dat ik zo druk zou zijn met mijn kerstboom) ♡ Een klein overheerlijk cadeautje krijgen van een van mijn collega’s die een paar dagen naar Portugal was ♡ Een heel positief gesprek hebben met een arts over mijn benen en eindelijk weer een sprankje hoop voelen ♡ Een opgelucht en blij gevoel ♡ Sneeuw (maar wel als ik binnen zit) ♡ Tijd hebben om een Netflix binge watch marathon te houden ♡ Ouderwetse kerstpakketten ♡ Vrienden voor het leven – Astrid Harrewijn ♡ Kunnen zeggen dat volgende week vrijdag je laatste werkdag van 2017 zal zijn maar je er in 2018 gewoon weer bent ♡ Het gevoel hebben dat je elke dag met een glimlach opstaat die niet van je gezicht is af te slaan ♡ Een knop kunnen omzetten als het gaat om het schuldgevoel wat ik had over mijn lipoedeem benen ♡ Interessante berichtjes krijgen ♡ Gordon gaat trouwen (ik vond het persoonlijk een hele goede beslissing) ♡ Kerstliedjes en heel hard mee zingen in de auto ♡ Greenleaf ♡ Een gezonde spanning voor komende werkweek en managers die ervoor zorgen dat je volledig ontzorgd wordt zodat je alles in goede banen kunt leiden ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Bron beginfoto: Shutterstock