Selecteer een pagina

Happy sunday! Mijn week is weer voorbij gevlogen. De drukste maanden van het jaar op werk zijn aangebroken en daarnaast heb ik natuurlijk ook nog mijn eigen afspraken staan. Ik lag weer in het zwembad van Heliomare, ik realiseerde mij dat ik even gas moest terug nemen en mijn moeder maakte een ouderwets familie gerecht. Een hele hoop dingen om weer blij van te worden. Waar ik afgelopen week nog meer blij van werd, lees je vandaag.

Be my lover – Sam Feldt ♡ Tempura zeewier (dit is te lekker! Ik weet alleen niet of het al in Nederland verkrijgbaar is) ♡ De wintertijd en een uurtje langer kunnen slapen ♡ De nieuwe culinaire webshop van Marijke van Easy Daily Food (als je op zoek bent naar cadeautjes voor kook fanaten, neem dan echt een kijkje) ♡ Netflix documentaire “One of us” ♡ Moeders home made hachee ♡ ruim de tijd nemen om te douchen ♡ een herfstige zonsopgang boven de duinen ♡ Als compliment een mega buiging en respect krijgen ♡ Twee weekenden achter elkaar Max Verstappen ♡ Geluk zit niet in een sixpack – Irma van de Pol ♡ Een blog die viral gaat ♡ Kaartjes winnen voor de Kreadoe op de blog van Inge ♡ Je spieren ontspannen in een warm waterbad ♡ Alle plannen schrappen en een zaterdag helemaal niets doen ♡ Deadliest Catch marathon ♡ Estee Lauder Double Wear Stay In Place Eye Pencil ♡ Na 100 jaar ontdekken dat je met Whatsapp kan video bellen ♡ jezelf verliezen in creativiteit ♡ Een stapel nieuw leesvoer uit de bieb halen ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin