Selecteer een pagina

Happy Sunday! Mijn eerste werkweek na de vakantie is een feit en het was een interessante week. Na twee weken vakantie moet ik dan toch weer even landen maar uiteindelijk werd ik meteen in het diepe gegooid. Het was even een omschakeling. But I survived en had uiteindelijk een hele toffe maar drukke week. Ik stond in mijn eigen kracht en daar werd ik heel erg blij van. Waar ik nog meer blij van werd, deel ik uiteraard vandaag met jullie.

Tijdmachine – Ruben Annink ft. Teske ♡ Ineens een hele kudde schapen ontdekken op de weg naar werk (voor mij is dat dus speciaal .. hahaha) ♡ Heel veel herkenning vinden tijdens een aantal gesprekken die ik afgelopen week voerde ♡ National Glamour Day (wie wil nou niet shoppen met korting) ♡ Een van je collega’s die op het juiste moment roept dat het tijd is voor een zen momentje ♡ 24 Kitchen (ik blijf dit leuk vinden) ♡ Helemaal het einde – Lisette Jonkman ♡ Op vrijdagavond je boodschappen al doen zodat je zaterdag lekker het huis niet uit hoeft ♡ Eindelijk weer eens een van je Heliomare vriendinnen zien ♡ Nieuwe notitieboekjes in de brievenbus vinden (mijn vader denkt graag mee als het gaat om mijn notitieboekjes verslaving) ♡ Vrijdagavond in een enorme plensbui terecht komen terwijl je in de auto zit ♡ Nieuwe schoenen inlopen en eigenlijk meteen merken dat ze prima zitten ♡ De aflevering van Schatrijk Straatarm van afgelopen week (mooi stukje bewustwordingstv) ♡ Terugkomen van vakantie en heel veel leuke berichtjes van onze klanten ontvangen ♡ Netflix en zaterdagavond ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Bron afbeelding: Shutterstock

Follow my blog with Bloglovin