Selecteer een pagina

Happy sunday! De mooiste dag van de week is weer aangebroken. Wat een lekker herfstig weer is het de laatste dagen. Echt van dat weer om lekker met een boek op de bank te liggen. Ik doe wel stoer maar als ik nu in een tentje op de camping zou zitten om vakantie te vieren, zou ik ook niet blij worden. Persoonlijk word ik wel blij van een avond met de balkondeuren open en de regen die je buiten hoort vallen. Maar goed, zo’n momenten kan ik de laatste weken wel eindeloos blijven herhalen dus vandaag doe ik dat niet en deel ik mijn andere happy moments van afgelopen week.

Attention –  Charlie Puth ♡  Geen wekker zetten en pas om 9 uur een keer wakker worden (voor mij is dat speciaal) ♡ In de auto Evers staat op luisteren en soms keihard moeten mee lachen om de flauwe grapjes ♡ vakantie inspiratie op doen ♡ hele wijze en volwassen beslissingen nemen ♡ Ben & Jerry’s Cookie Dough S’wich up ♡ Trifle van de Lidl ♡ toch weer in gesprek gaan over de aanpak van mijn lipoedeem ♡ toffe docenten en het nieuwe universitaire jaar wat er aan zit te komen ♡ nieuwe Junarose jurken ♡ een Nederlandse overwinning op de Champs Elysee tijdens de Tour de France ♡ Altijd kunnen aanschuiven bij je ouders (helemaal fijn na een rot dag) ♡ Zo’n enorm blunder moment hebben dat je er zelf alleen nog maar heel hard om kan lachen ♡ Hysterische whatsapp gesprekken ♡ Dit artikel van Cynthia over afkicken van je telefoon verslaving ♡ Thee met koekjes – Angelique van Dongen ♡ Koken met van Boven ♡ momenten van trots ♡ zo geconcentreerd met een planning bezig zijn en helemaal niet door hebben dat je hardop tegen je computer aan het praten bent ♡ lekker op dreef zijn met je eetplanning ♡ Een heerlijk pakketje ontvangen van Hands Off My Chocolate ♡ mooie zonsopgang tijdens je ochtendwandeling ♡ Hele lange en sterke nagels ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin