Selecteer een pagina

Sinds ik mijn blog begon, deelde ik elke week op zondag mijn happy moments. Mijn geluksmomenten, de momenten waar ik blij van werd. Elke week een moment van bewustwording en toch besloot ik dit jaar om er plotseling mee te stoppen. Ik voelde het niet meer, het was voor mijn gevoel een herhaling en eigenlijk voelde het alsof ik in een sleur zat. Afgelopen weken ben ik mij weer gaan realiseren hoe belangrijk het is om stil te staan bij de geluksmomenten in je leven die er nu zijn en daarom ga ik de happy moments weer oppakken.

♡ Happy Moments ♡

☆ Vroeger – Josylvio ☆ alle hulp die ik afgelopen weken aangeboden heb gekregen en iedereen die moeiteloos voor mij klaar stonden ☆ poké bowls (for life) ☆ elke dag weer een beetje meer kunnen ☆ nieuwe, verse nagels die herfst proof zijn ☆ ontdekken dat de Zara hele lekkere parfums heeft die niet duur zijn ☆ zelf je verjaardagscadeautjes uit mogen zoeken ☆ het gemak van Albert en het thuis laten bezorgen van boodschappen ☆ het leven langzaamaan weer kunnen gaan oppakken maar dat op je eigen tempo doen ☆ Chai Latte ☆ hechtingen die er eindelijk uit mogen ☆ een nacht goed doorslapen (afgelopen 7 weken echt een unicum) ☆ To love and let go – Rachel Brathen ☆ na 7 weken eindelijk weer een normale broek aan kunnen en zelf je knoop en rits dicht kunnen doen ☆ geen druk voelen ☆ op een regenachtige zaterdagochtend gewoon lekker in je bed blijven liggen ☆ Marokko foto’s laten afdrukken voor je art journal en weg zwijmelen bij de mooie zonsondergang ☆

Wat waren jullie happy moments van afgelopen weken?

Take care!

Xoxo

Bron stock foto: Shutterstock