Selecteer een pagina

De happy moments blogs stonden afgelopen weken op een laag pitje. Niet omdat er geen happy moments waren maar meer omdat ik de happy moments “gewoon” aan het beleven was. Gewoon leven in het hier en nu en ze oprecht beleven. Niet druk zijn met social media of alles maar vast leggen, gewoon in het moment leven. Ik had dat enorm nodig. Ik had het nodig om even in mijn eigen bubbel te zitten en alleen daarmee bezig te zijn. Nog steeds heb ik het nodig maar ik ga wel de happy moments blogs weer oppakken en de mooie momenten met jullie delen. Ik ben mij er bewust van hoe belangrijk het is om je bewust te blijven van de mooie momenten die het leven je geeft en natuurlijk deel ik deze nog steeds graag met jullie.

El Camino – Black Caviar ♡ Weer een mijlpaal bereiken na jaren schuldenellende ♡ Onverwachts een compliment krijgen van mensen die je ontdekt hebben op de radio ♡ Het heerlijke zomerweer ♡ Af en toe kunnen zeggen “kun je mij helpen herinneren dat ik” tegen je ouders en vrienden omdat je simpelweg nog wel eens iets vergeet en zij je dan helpen herinneren ♡ Eindelijk weer een nieuw boek van Lisette Jonkman ♡ In een hele goede flow zitten en dat gevoel willen vasthouden♡  Mooie stappen kunnen maken met Nlnet voor mijn lipoedeem lotgenoten ♡ Na een lange dag Zandvoort binnen rijden via de boulevard en het heerlijke zomerse gevoel ♡ Balans dagen en gewoon je rust kunnen pakken ♡ Blij zijn zonder reden en je daardoor heel erg goed voelen ♡ Uitslapen ♡ Al jullie lieve reacties die blijven komen ondanks dat ik een beetje MIA ben op social media ♡ Family Business op Netflix ♡ Een compliment krijgen over een besluit dat je hebt genomen ♡ Meer in de actie komen ♡ Hulp en advies kunnen maar vooral durven vragen ♡ Mijn vriendschappen die ik koester en de eindeloze gesprekken die wij kunnen voeren die soms nergens over gaan ♡ Jezelf gewoon de ruimte en rust geven om te ontdekken wat je op dit moment nodig hebt ♡ Zomerfruit ♡ Een bezoekje aan de Tweede Kamer brengen en de mogelijkheid krijgen om lipoedeem onder de aandacht te brengen ♡

Hoe gaat het met jullie happy moments?

Take care!

xoxo