Selecteer een pagina

Happy sunday! Hoop dat jullie genieten van een mooi weekend. Mijn week was rommelig door een lekkere verkoudheid die mij flink te pakken had. Kennelijk zijn bij de operaties vorig jaar niet alleen de foute vet cellen weg gehaald maar hebben ze meteen mijn weerstand op zijn kop gezet want ik ben kennelijk voor heel wat meer vatbaar dan ik normaal was. Maar goed, ik kon het deze week op een andere manier aanpakken dan ik normaal deed en hoefde niet mijn grenzen over te gaan. Het besef hoe anders ik in het leven sta vergeleken met een jaar geleden, is een ware verademing. Wat mijn andere happy moments waren, lees je natuurlijk vandaag.

Am I Wrong – K-Pro ♡ Op een grijze koude dag de hele dag buiten zijn en toch een kleurtje pakken ♡ Het nieuws dat er een vervolg komt op The Hills (het programma waar ik jarenlang verslaafd aan was) ♡ De vlogs van Teni ♡ Thuiswerken als je je niet fit voelt ♡ Onderdeel zijn van de puppy hunt van een vriendin en alle voors en tegens bespreken ♡ Marc Inbane Le Teint ♡ Revenge op Videoland (nieuwe binge verslaving)  ♡Aardbeien met slagroom ♡ Een hele goede werkweek en je plek steeds meer vinden in het team ♡ De eerste week zomertijd en het is al tot half 9 ’s avonds licht ♡ Samples meekrijgen om te testen ♡ Een dagje Ijhallen  en een zakcentje verdienen voor de komende vakantie ♡ De eerste sproeten op mijn gezicht ♡ Alle nieuwe street art op het NDSM terrein ♡ Blij zijn dat je niet door de wekker heen slaapt op een dag waarop het echt belangrijk is om vroeg op te staan ♡ Essence mascara, altijd een eeuwige go to ♡ Het eindeloze strand – Jenny Colgan ♡ De ideale wasmiddel/ was verzachter combi te hebben gevonden en heerlijk ruikende was hebben ♡ Pistache nootjes ♡

Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Shutterstock