Selecteer een pagina

Happy sunday! De week is weer voorbij gevlogen en ik heb echt het gevoel dat ik dit elke week weer zeg, zelfs in de maand januari. Een week met de eerste sneeuw van het jaar, ons eerste personeelsfeest voor onze nieuwe werkgever en nieuwe stappen in het herstelproces voor mijn benen. It was a good week! Benieuwd waar ik nog meer blij van werd afgelopen week, lees dan snel verder.

High Hopes – Panic! At The Disco ♡ De luxe van een hotel overnachting na het personeelsfeest ♡ Crispy fresh white snow en dan de eerste stappen erin zetten ♡ Lazy sundays en de hele dag in bed doorbrengen ♡ Fyre op Netflix ♡ Een week waarin ik heel veel heb gelachen ♡ Bossche Bollen van Jan de Groot uit Den Bosch ♡ Complimenten over je winterjas krijgen omdat hij zulke aparte kleuren heeft van mannen ♡ Een stapel verse boeken bij de bibliotheek halen ♡ Op zien tegen een afspraak die uiteindelijk binnen 5 minuten klaar was en ontzettend mee viel achteraf ♡ De vrijheid van autorijden en kunnen gaan en staan waar ik wil ♡ Via whatsapp Ajax – Heerenveen volgen met een Heerenveen fan ♡ Wanneer je make-up en wenkbrauwen on fleek zijn ♡ Liegbeest – Jet van Vuuren ♡ Een regendouche ♡ Niet de deur uit hoeven bij slecht weer omdat ik inmiddels een digitale nomade ben als het gaat om werk en overal kan werken waar ik wil ♡ Hotel ontbijtjes ♡ Sneeuw ♡ Mijn huid na de Utsukusy behandeling waar jullie gisteren over konden lezen ♡

Wat waren jullie happy moments van afgelopen week?

Take care!

xoxo