Selecteer een pagina

Happy sunday! Weer een week die voorbij gevlogen is (hoewel ik nog steeds vind dat januari de saaiste en langste maand van het jaar is). Een week waarin ik eindelijk uit mijn bubbel kwam en weer een normale mensen week draaide. Weliswaar werkte ik van verschillende locaties maar dat maakte het ook uitdagend. Ik merkte maar weer eens al te goed wat de positieve effecten van mijn operaties zijn en daar word ik zo immens vrolijk van. Het was ook een week waarin ik behoorlijk opstandig en rebels was en daar zelf stiekem om moest lachen. Het was gewoon een goede week. Benieuwd waar ik nog meer blij van werd, lees dan snel verder.

De laatste – Paul Sinha ft. Teske ♡ Gebeld worden door een lotgenoot die net de diagnose lipoedeem heeft en haar van informatie kunnen voorzien uit je eigen ervaringen ♡ Een hele leuke dag doorbrengen op de Beauty Days met Sonja ♡ Pink Lady appelsap ♡ Eindelijk uit mijn bubbel komen ♡ Een beetje lopen klieren (soms moet dat kunnen als volwassene) ♡ Ontdekken dat er een deel 2 is van het You boek ♡ Seizoen 5 van Grace en Frankie wat afgelopen week ineens online stond ♡ Eindelijk weer eens op klantenbezoek gaan en de hele groothandelsmarkt rond kunnen lopen zonder last te krijgen van mijn benen (my inner cheerleader made a dance) ♡ Een gezellige ochtend en heerlijke gezichtsbehandeling bij de lieve dames van Utsukusy (zaterdag komt er een uitgebreide review over deze gezichtsbehandeling) ♡ Donzen kussens ♡ Mijn rebelse kant die naar boven kwam afgelopen week en er voor zorgde dat ik weer eens op de barricades sprong ♡ Ontzettend moe zijn, toch gaan sporten en je dan een stuk energieker voelen als je thuis komt ♡ Heel veel leuke maar ook spannende dingen op de agenda hebben staan die met lipoedeem te maken hebben ♡

Wat waren jullie geluksmomenten afgelopen week?

Take care!

xoxo