Selecteer een pagina

Happy sunday! De laatste zondag van 2018 is een feit. Het lijkt wel of december echt in een hoog tempo voorbij is gevlogen. Sowieso had ik dat gevoel al bij dit jaar maar nu het jaar echt bijna klaar is, besef ik het mij nog veel meer. Het was deze week niet alleen de laatste week van 2018 maar ook de week van kerst en natuurlijk mijn vakantie. Een week die perfect in balans was met leuke dingen en rust momenten. Ik merk steeds meer hoe fijn ik het vind als er een balans is in mijn week. Benieuwd waar ik nog meer blij van werd, lees dan snel verder.

In je stad – Zefanio ft. F1rstman ♡ Met een enorme glimlach en dankbaar hart terugkijken op een geweldig 2018 ♡ Tweede kerstdag vieren in Antwerpen en ontzettend blij zijn met het resultaat van de operaties waardoor je nu gewoon een dag door een stad kunt wandelen ♡ Café Zon & Zee – Jenny Colgan ♡ Gewoon wakker worden wanneer je lichaam daar klaar voor is en daardoor je uitgerust voelen ♡ Een keer mee doen aan de jaarlijkse loterij van de ondernemers in ons dorp en dan een mailtje krijgen dat je hebt gewonnen ♡ Heerlijk eten op 1e kerstdag (maar gelukkig niet teveel eten dus zonder schuldgevoel de kerstdagen uitkomen) ♡ Belgische wafels ♡ Als doel voor 2019 hebben om meer reisjes en leuke dingen te ondernemen en dan in de laatste week van 2018 “gewoon” even naar Antwerpen en Oberhausen gaan ♡ De nieuwe reclame van Disney Land ♡ Goede koopjes vinden in de uitverkoop ♡ Sporten na twee kerstdagen ♡ Een huis vol op NPO1 ♡ Een schrijfster die reageert op je boek review ♡ De Mickey ring van Pandora ♡ Warme douche na een koude dag ♡ Verder gaan met opruimen en ontspullen ♡ Een verlaat verjaardagscadeau krijgen ♡ Klaar zijn voor 2019 en al het moois wat het gaat brengen ♡ Echt heel blij worden als ik mijn jaar horoscopen lees voor 2019 😀 ♡

Wat waren jullie happy moments van de laatste week in 2018?

Take care!

xoxo