Selecteer een pagina

Happy sunday! De laatste week van november is weer voorbij gevlogen en de laatste maand van 2018 is nu echt aangebroken. Het was de week waarin ik mijn handtekening zette onder mijn nieuwe contract, mijn oude werk werd afgesloten en ik eindelijk groen licht kreeg om te starten met een revalidatie traject. Het was ook de week waarin ik ineens weer een paar dagen pijn had en af en toe op mijn tanden moest bijten. Het was een week met heel veel kersen op de taart waar ik ontzettend blij van werd. Benieuwd waar ik precies blij van werd, lees dan snel verder.

Happy Now – Kygo, Sandro Cavazza ♡ Regelmatig de opmerking krijgen dat het zeker steeds beter met mij gaat, aangezien ik weer praatjes begin te krijgen ♡ Eindelijk groen licht voor revalidatie en een start kunnen maken met bewegen ♡ Je steeds bewuster worden wat een geweldig jaar 2018 was ♡ Mijn nieuwe contract ondertekenen en echt het gevoel hebben in een warm bad terecht te zijn gekomen ♡ In een week meer gebeld zijn dan de afgelopen 10 jaar (ben gewoon niet zo’n beller) ♡ Soof, de serie ♡ Heel veel lachen ♡ Klaar zijn voor een nieuwe fase in mijn leven ♡ Collega’s die mij heel lang niet hebben gezien en hun ogen niet kunnen geloven als ze mijn benen zien ♡ Gewoon broeken aankunnen zonder al te veel moeite ♡ Buddah to Buddah sieraden kopen om alle mijlpalen van dit jaar te vieren ♡ Madame Cocos kokos macronen ♡ Ontdekken dat de C&A in Amstelveen een hele grote plus size afdeling heeft ♡ Jezelf heel vaak horen denken dat sommige beslissingen deze week geen slimme beslissingen waren zoals op woensdagmiddag naar de Action gaan in de buurt van een schreeuwparadijs de week voor Sinterklaas ♡ Eindelijk hoge Vans aan kunnen (niet alleen omdat de wondjes aan het genezen zijn maar ook dankzij de operaties) ♡ In een goede flow zitten die mij wel bevalt ♡

Wat waren jullie happy moments deze week?

Take care!

xoxo

Bron begin afbeelding: Shutterstock