Selecteer een pagina

Happy sunday! Er is weer een week voorbij gevlogen, zelfs ondanks dat ik nog steeds op de bank zit. Maar het grote aftellen naar de laatste operatie is gelukkig nu echt begonnen en ik ben er klaar voor. Deze week werkte ik heel veel, voelde ik mij eindelijk weer een beetje nuttig en liep ik met gemak twee verdiepingen op zonder uitgeput boven te komen. Benieuwd waar ik afgelopen week nog meer blij van werd, lees dan snel verder.

Lief zoals je bent – Maan ♡ Whatsapp gesprekken die ontzettend grappig zijn maar niet geschikt voor de buitenwereld en dus meteen moeten worden verwijderd ♡ De bankier van het verzet op zaterdagavond kijken ♡ Wakker worden met de zon en geweldige luchten ♡ “Even” twee verdiepingen oplopen met gemak ♡ Het originele boek lezen waarop The Handmaid’s Tale is gebaseerd ♡ Een dagje doen waar je zelf zin in hebt en dan ontzettend veel gedaan krijgen ♡ Voorbereidingen treffen voor de laatste operatie ♡ Een compliment krijgen over je haar met de vraag of je naar de kapper bent geweest en het je out of bed coupe is (ik geef de schuld aan de nieuwe Andrélon shampoo en conditioner) ♡ Een nieuwe stap naar de toekomst zetten ♡ Eindelijk weer een beetje ritme krijgen en dan in het weekend kunnen uitslapen ♡ De verbaasde blikken van mijn behandelaars als ze mijn nieuwe benen zien ♡ Eindelijk weer in een stoel passen ♡ Het tweede seizoen van Jack Whitehall travels with my father ♡ Zoete aardappel frietjes met truffel mayonaise ♡ Je gewoon heel erg goed voelen ♡ Een angst overwinnen en merken dat gewoon doen vaak de juiste oplossing is ♡

Wat waren jullie happy moments deze week?

Take care!

xoxo

Bron begin afbeelding: Shutterstock