Selecteer een pagina

Happy Sunday! Na een week afwezigheid is de happy moments blog weer terug. Afgelopen week was een week met ups and downs, nog steeds een beetje in shock na de operatie en elke dag proberen weer een stapje meer te zetten in mijn herstel. De verbazing over mijn been is nog steeds niet verdwenen en ik denk dat mijn hoofd er nog een beetje aan moet wennen. Het was vooral een week op de bank maar ook een herstelweek als deze heeft happy moments die ik vandaag met jullie deel.

Daley’s Coming Home (sorry voor alle niet Ajax fans maar deze kan natuurlijk niet ontbreken) ♡ De vlogs van Selma Omari ontdekken en maar gewoon allemaal kijken ♡ Een vriendengroep die allemaal in de horeca werken en dus hele conversaties ’s nachts hebben op whatsapp waardoor je wakker wordt met meer dan 100 berichten ♡ Een ontzettend lief pakket van de dames van Utsukusy ontvangen met heerlijke verzorgingsproducten ♡ Sushi voor lunch ♡ in spanning wachten op het nieuwe seizoen van Orange is the New Black ♡ De goede zorgen van mijn ouders die alles voor mij doen wat nodig is ♡ Een paar uurtjes goede slaap na een gebroken nacht ♡ Mijn nieuwe been nog steeds bewonderen en het niet helemaal kunnen geloven ♡ De Tour de France ♡ Stromboli – Saskia Noort ♡ Gesprekken voeren met mensen die geen idee hebben over lipoedeem en eigenlijk alleen maar verbaasd zijn dat het nog steeds niet erkend is als ziekte ♡ Lieve berichtjes, kaartjes en plantjes ontvangen ♡ Iedereen die met mij mee denkt om mijn crowd funding weer onder de aandacht te brengen (still need your help guys) ♡ Een hele koele woning hebben die met dit zomerse weer voelt als een vakantie huisje ♡ Compleet in mijn eigen wereld zitten en alles langs mij heen laten gaan ♡ Zelf weer een beetje dingen in huis kunnen doen ♡

Wat waren jullie happy moments van afgelopen week?

Take care!

xoxo

Bron stock foto: Shutterstock