Selecteer een pagina

20161025_194701

Happy Sunday!! Mijn favoriete dag van de week is weer aangebroken. Hebben jullie optimaal genoten van dat extra uurtje slaap wat wij vannacht cadeau kregen? Ik kan daar zo van genieten, ook al betekent het nu wel dat ik in het donker de deur uitga en dus ook ga thuiskomen. Maar aan de andere kant, ook dat heeft wel weer wat. Ik had een beetje een rare week, eentje waarin ik leuke dingen deed maar ook veel rust nodig had omdat ik mij niet lekker voelde. Ik weet dat het erbij hoort maar het blijft soms frustrerend. Maar goed, dat stukje bewaar ik voor een personal update die jullie morgen zullen lezen. Ook al was het een rare week, er waren gelukkig genoeg happy moments en uiteraard deel ik deze vandaag met jullie 🙂

20161026_112226

♡ My love – Frenna, Jonna Fraser & Emms ♡ Dim Sum ♡ Food Bloggers Awards Nederland die ik bezocht samen met Danielle ♡ Je favoriete San Pellegrino smaak in een 6 pack vinden bij de Albert Heijn ♡ Een uurtje extra slapen dankzij de wintertijd ♡ Mijn bed, die afgelopen week mijn beste vriend was ♡ Vlogs ontdekken van Negin Mirsalehi ♡ Alle lieve reacties die ik afgelopen week mocht ontvangen en waar ik ontzettend dankbaar voor ben ♡ Je realiseren dat oktober echt een mooie maand is geweest ♡ besluiten om op zondag je to do lijst te laten voor wat het is en gewoon de hele dag te lezen ♡ De goodie bag die wij mochten ontvangen bij de Food Bloggers Awards ♡ Mijn YouTube debuut in samenwerking met PrettyBusiness.nl ♡ Op je vrije dag uit jezelf vroeg wakker zijn ♡ Mijn Horizon kastje en de opname mogelijkheid ♡ Eerste Zoom Meeting ♡ Ontbijten met de India vlogs van Jamie Li ♡ Wentelteefjes ♡ Costa del Sol van Suzanne Vermeer ♡ Storage Wars op Fox ♡ Coconut Lime geurkaars van PTMD Collection (die geur!!!) ♡ Een aardig meisje achter de kassa die een gezellig gesprekje met je begint ♡ Fallafal wraps ♡ My guilty please Roy Donders is weer terug op tv ♡ Sunday diners bij mijn ouders (net als vroeger) ♡ Schone krakende lakens ♡ de finale van Heel Holland Bakt ♡ Je Booktober challenge gewoon hebben gehaald en nog meer hebben gelezen dan geplanned ♡ Een flinke groene smoothie (ik weet dat de foto er niet erg smakelijk uit ziet maar hij was heel erg lekker) ♡ Nikkie Tutorials Demon Pulled Up Halloween Make Up tutorial ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin