Selecteer een pagina

0ff4505f9ed909aadd102afff3d24d5a

Happy sunday! Mijn aller favorietste dag van de week is weer aangebroken. En wat een leuke week heb ik gehad zeg! We hadden natuurlijk een bonus maandag vrij en ik besloot er een bonus vrijdag bij te nemen. Uiteindelijk werkte ik maar 3 dagen deze week, had heel veel leuke afspraken, werkte heel veel vooruit aan mijn blog en ondertussen pakte ik ook nog mijn rust. Een win win situatie en heel veel goede momenten. Uiteraard deel ik op deze mooie zondag, mijn happy moments weer met jullie.

photogrid_1496925408632

Ik was toch je meisje – Roxanne Hazes ♡ Een dagje Amsterdam en lekker met de tram rond rijden ♡ Grenzen stellen ♡ Bonus vrije dagen ♡ Genadeloos veel sushi eten en zoveel lachen dat je er pijn in je buik van krijgt ♡ Stormachtig weer (ik vind een storm altijd wel wat hebben) ♡ Sanny’s New York vlog ♡ De audiotour van Mayra de Wilde doen in het Stedelijk Museum ♡ Ontbijt afspraken ♡ Heel veel lachen ♡ Morgen ben ik thuis – Simone van der Vlugt ♡ Heel veel goede nachten ♡ Een geweldige kolibri top vinden bij de C&A ♡ Heel veel rust momenten creëren ♡ de nieuwe Action in Haarlem die nu nog groter is dan hij al was ♡ Zomerfruit ♡ Een hele toffe tropische deurmat krijgen ♡ Nieuwe ontdekkingen doen in je eigen kast ♡ Opruimen ♡ Een pakket vol met tandpasta krijgen en dat niet helemaal verwachten ♡ Leuke post van de Belastingdienst krijgen (ja jongens, het kan) ♡ Leuke nieuwe plannen bedenken ♡ Met de pont over het IJ varen ♡ Met stortbuien gewoon lekker op de bank zitten en de regen tegen je raam horen tikken ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin