Selecteer een pagina

Deze week is het gewoon al december. De laatste maand van een wederom bizar jaar. Het lijkt dan ook wel of november in sneltreinvaart is voorbij gevlogen en nog steeds heb ik het gevoel dat we nog maar halverwege het jaar zijn. November was een fijne maand. De maand waarin ik weer een jaar ouder werd, Champ heel veel eerste keren had en ik eindelijk weer eens naar kantoor ging. Het was een maand met veel mooie momenten dus vandaag is het tijd om die weer met jullie te delen.
♡ Voor je van mij houdt – Jaap Reesema ♡ Eindelijk weer eens naar kantoor gaan en met mijn collega’s zijn ♡ Champ zich steeds verder zien ontwikkelen ♡ De luxe van uiteten gaan ♡ Nieuwe ear candy en een hele aardige juwelier treffen voor wie niets te gek is ♡ Verjaardagslunch met mijn ouders ♡ Voor mijzelf opkomen ♡ Nieuwe seizoen “Selling Sunset” binnen ♡ Een nieuwe fles Lush Snow Fairy aanbreken ♡ Een dankbaar gevoel voor waar ik nu sta, hoe ik mij voel en de mensen die nu in mijn leven zijn ♡ Stiekem moeten lachen als Champ iets stouts doet ♡ Sushi ♡ Goede nachten slaap ♡ Sorry dat ik je wakker bel – Marlies Koers ♡ Goede nachten slaap ♡ Voetbal zondagen ♡ Jezelf trakteren voor je verjaardag ♡ Weer kleren aankunnen die je een hele tijd niet hebt aangekund ♡ Heel veel lekker eten en er van genieten ♡

Wat waren jullie happy moments afgelopen maand?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Unsplash.com