Selecteer een pagina

Juli 2021 is al een paar dagen onderweg maar voor mijn gevoel is het nog steeds juni. Werkelijk geen idee hoe dat komt. Misschien wel omdat het op sommige dagen echt nog herfst lijkt en de zomer, op een paar dagen na, niet echt lijkt te willen starten. Maar goed, ondanks mijn juni gevoel is het toch tijd om terug te kijken naar de happy moments van afgelopen maand.
♡ Begging – Mäneskin ♡ Geur van zonnebrand ♡ Mijn autootje weer lekker door de APK (ben ik de enige die dan toch altijd weer even in spanning zit?) ♡ In de tuin van mijn ouders in de zon hangen ♡ Goede arm controle ♡ Een fijne nieuwe sportschool gevonden hebben ♡ Eindelijk weer eens wat gelezen ♡ Volledig gevaccineerd zijn ♡ Zelf gemaakt steak tartare van mijn vader ♡ Verfrissende regenbuien na benauwde dagen ♡ Leuke blog opdrachten ontvangen ♡ Vakantieplannen concreet maken ♡ Elke dag sport op tv ♡  In mijn nieuwe bikini op mijn nieuwe balkonbank in de zon ♡ Eindelijk het traject in het ziekenhuis begonnen na ruim 4 maanden wachtlijst ♡ Elke week zwemmen ♡ “De koffiesalon” boeken serie ♡ Een nachtje hotel ♡ Steeds een beetje meer weer mijn weg terugvinden in het normale leven na 2 jaar stilstand ♡ Nieuwe seizoen van Elite op Netflix ♡ Het gevoel vol te zitten na een maaltijd (heel raar gevoel als je dat nooit hebt gehad) ♡

Hoe was jullie juni 2021?

Take care!

xoxo