Selecteer een pagina

Vandaag is het gewoon al de laatste dag van januari 2022 en voor het eerst kan ik zeggen dat januari niet als een eindeloos, grijze maand voelde. Normaal is januari niet mijn favoriete maand maar dit keer viel het mee en was het een goed begin van 2022. Er waren ook weer heel wat happy moments die ik vandaag graag met jullie deel.
♡ Hard to say goodbye – Rondé ♡ ’s ochtends vroeg de vogels horen ♡ Lago di Beau ♡ een nieuwe bril kunnen uitzoeken (en de kroon kunnen zetten op mijn harde werk) ♡ Soms al een beetje de lente voelen ♡ Alle kerstspullen weer opgeruimd hebben ♡ Champ’s zijn crazy uurtjes waarin hij rond rent als een koe die na een lange winter weer de wei in mag ♡ Januari die niet eindeloos en grijs voelt ♡ De ideale vrouw die ik nooit was – Sofie Rozendaal ♡ Eindelijk weer wat meer vrijheden en wat meer kunnen doen ♡ Aftellen naar de Olympische winter spelen ♡ Een verse set nagels blijft een terugkomend Happy Moment ♡ Wat kleur toevoegen aan mijn garderobe ♡ Seizoen 4 van Mocro maffia ♡ Steeds meer mijn draai vinden op kantoor ♡ Uitslapen (iets wat Champ eindelijk begint te begrijpen) ♡ Alvast een lentejas kopen in een kleur die niet vaak voorkomt in mijn kledingkast ♡ Gewoon weer lekker trainen ♡ De mooiste volle maan ever ♡ Eindelijk weer voetbal op tv ♡

Wat waren jullie happy moments deze maand?

Take care!

xoxo