Selecteer een pagina

Normaal gesproken is januari mijn minst favoriete maand van het jaar. Januari voelt altijd saai, drie keer zo lang en heel grijs. Januari 2021 had heel wat anders voor ons in petto en als we dachten dat we in 2020 alles hadden gehad, bleek dat afgelopen januari niet zo te zijn. Voor mijn gevoel vloog hij voorbij maar dat had wellicht ook te maken met alles wat er gebeurde. Januari is zo voorbij gevlogen dat ik nu pas mijn happy moments met jullie deel.

♡ I rise – Etana ♡ De inauguratie van Joe Biden en Kamala Harris ♡ Ouderwetse voetbalzondagen met mijn ouders ♡ Januari die als een speer voorbij ging ♡ De heerlijke stilte toen de avondklok in ging (net als vorig jaar maart) ♡ Eindelijk een terrarium ♡ Alle kerstversiering eruit (hoewel ik het wel altijd heel leuk vind maar een keer is het klaar) ♡ Een spontane vrijdag vrij (iets met teveel vakantiedagen) ♡ De lipoedeem behandelingen weer opstarten ♡ Nieuwe visitekaartjes ♡ Zomer in de kleine bakkerij – Jenny Colgan ♡ Nieuwe dingen ontdekken ♡ De eerste sneeuw van het jaar ♡ Bridgertone (na al jullie reacties op mijn Netflix blog, ben ik toch gaan kijken) ♡ Thuiswerken (ik blijf het geweldig vinden en ben nog steeds heel dankbaar dat ik die mogelijkheid heb) en veel gefocuster je werk doen ♡ Een hele grote schaal sushi halen om het weekend te beginnen ♡ Het jaar met een goed gevoel beginnen en eindelijk het gevoel hebben weer wat perspectief te hebben ♡ Kneipp cherry blossom douche foam ♡ Januari zonsopgangen ♡

Een beetje laat, maar wat waren jullie happy moments afgelopen januari?

Take care!

xoxo