Selecteer een pagina

e62cb9325d442bfc2acaa310447ee9fa

Happy Sunday lieve mensen! Mijn allerfavorietste dag is weer aangebroken. Ons dorp wordt dit weekend overspoeld met Max Verstappen fans. Voor mij een goede reden om er lekker een lanterfanter weekend van te maken en mij op te sluiten in mijn flat. Af en toe moet dat kunnen en ik vind dit een gegronde reden (mede omdat ik toch het dorp niet uitkom). Even bijkomen en bijtanken. Het was weer een druk werkweekje waarin ik ook bewust mijn rust momenten opzocht. En het was de week waarin mijn lieve, sterke moeder gewoon even de 70 jaar aantikte (wat je overigens mooi niet zou zeggen als je haar zo ziet). Genoeg happy moments weer de afgelopen week.

20170519_130606

Make love with the radio on – Gavin Degraw ♡ De geur van de zee in de ochtend ♡ Een dagje lanterfanteren ♡ Fresh Lemonade vinden bij de Vomar ♡ Zandvoort die het Max Verstappen weekend host en je vanaf je gallerij gewoon kan meegenieten (handig als het circuit in je achtertuin ligt) ♡ Mijn lieve moeder die gewoon eventjes 70 jaar werd afgelopen vrijdag maar veel jonger lijkt ♡ ’s Ochtends balkondeur open, onder je deken liggen en buiten het keihard horen regenen ♡ Rotterdam (ik mag een echte Amsterdamse zijn maar ik vind Rotterdam een geweldige stad) ♡ Wild & Free Society van Lou Niestadt ♡ Bonus weekend dagen ♡ Nieuwe All Stars ♡ Zomerse dagen ♡ Nieuwe producten testen ♡ Eindelijk weer eens een boek uitlezen ♡ Mijn Hello Kitty Salvador Dali mok die ik bij het Boijmans van Beuningen museum kocht ♡ Birthday lunch bij Bazar in Rotterdam (de inrichting is zo tof daar) ♡ Huispakken en huismus spelen ♡ De geur van bloesem na een warme zomerse dag ♡ Zomer outfits ♡ Heel veel flessen Robijn wasverzachter kopen in de aanbieding ♡ Offline tijd ♡ Leuke mailtjes krijgen ♡ Nieuwe mogelijkheden uitproberen in je art journal ♡ Street art in Rotterdam ♡

Hoe was jullie week? Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin