Selecteer een pagina

Vandaag is het gewoon alweer 1 juni en zit het eerste half jaar van 2021 er gewoon alweer bijna op. Het lijkt wel of vooral april en mei enorm snel voorbij zijn gegaan. Misschien ook wel omdat we meer vrijheden kregen en ik eindelijk weer wat dingen kon ondernemen. Mei was vooral de maand waarin ik echt in beweging kwam en mij ging voorbereiden op nieuwe puzzelstukjes die komende tijd gaan komen. Vandaag is het weer tijd om mijn happy moments van afgelopen maand te delen.
♡ Please dont go – Mike Posner ♡ Meer vrijheden ♡ Voor het eerst er weer eens op uit zijn en een gebakje op een terras kunnen eten voor de verjaardag van mijn moeder (ook al was het herfst in mei) ♡ Alle seizoenen “Below the deck” bingen ♡ Vakantiegeld maand (toch altijd weer een klein feestje op mijn rekening) ♡ Nieuwe stappen zetten op persoonlijk vlak en nieuwe puzzels uitzetten ♡ Zwemmen ♡ Homemade steak tartare van mijn vader ♡ Genieten van de eerste mooie dagen op mijn nieuwe balkon bank ♡ Delft en later The Mall of the Netherlands bezoeken ♡ Mijn eerste vaccinatie ♡ Steeds meer energie krijgen ♡ Via Instagram Reels de meest komische mensen ontdekken zoals “The real Indian dad” ♡ Zomerfruit ♡ Nog steeds extra geld verdienen via Vinted en Marktplaats ♡

Hoe was jullie mei maand?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Unsplash.com