Selecteer een pagina

Onlangs vernieuwde Kruidvat de Kruidvat Hand & Nail collectie. Een collectie die bestaat uit verschillende nagelverzorgingsproducten die je in staat stellen om je nagels flink te verzorgen en in optimale conditie te brengen. Ik was erg benieuwd naar de nieuwe producten uit deze lijn en ik probeerde 3 producten uit. Vandaag een review over de Anti-Age conditioner, de complete care 8 in 1 en de Hand & Nail serum.

Anti-Age conditioner

De Anti-Age conditioner beschermt (dankzij het Uv-filter), egaliseert en verzorgt je nagels. Daarnaast geeft deze conditioner je nagels een vitamine boost en hydrateert het je nagels. Een perfect product voor beschadigde nagels die meer verzorging nodig hebben.

Complete Care 8 in 1

De Complete Care 8 in 1 verzorgt en hydrateert je nagels maar versterkt ze daarnaast ook. Naast een perfect verzorgend product, kun je deze multi tasker ook gebruiken als base- en of top coat, plus dat het een licht roze kleurtje bevat en je dit ook terug ziet op je nagels. De Complete Care 8 in 1 bevat hydrolyzed keratine, soja proteïne, amandelolie en nonychosine.

Hand & Nail serum

Het Hand & Nail serum is een serum voor zowel je nagels als je handen. De pompflacon waarin dit serum is verpakt bevat 30 ml. Een pompflacon is hygiënischer in gebruik en maakt doseren een stuk makkelijker. Van dit serum heb je aan één pompje voldoende voor de verzorging van beide handen. Het Hand & Nail serum is dun en vrij vloeibaar van textuur en brengt makkelijk aan op de huid van je handen. De geur is licht aanwezig en ruikt erg prettig.

Mijn mening

Alle drie de producten heb ik inmiddels een paar weken getest. Met de Complete Care 8 in 1 had ik in het begin een beetje moeite omdat een paar dagen na het aanbrengen, de lak van mijn nagels begon te bladderen. Het liet gewoon vanzelf los. Maar wellicht had dat ook te maken dat mijn handen veelvuldig nat waren en ik driftig bezig was met sop water. Inmiddels heb ik de truc ontdekt en bevalt dit product mij prima. Mijn nagels hebben nogal wat te lijden gehad de laatste maanden en hebben op dit moment behoorlijk wat Tender Love and Care nodig. Daarom gebruik ik de Complete Care 8 in 1 en de Anti-Age conditioner naast elkaar.

Het Hand & Nail serum gebruik ik voornamelijk ’s avonds omdat deze langer nodig heeft om in te trekken. Een klein minpuntje omdat ik in de ochtend gewoon niet al te veel tijd nodig wil hebben voor producten die heel lang moeten intrekken. Like any other person die vroeg de deur uit moet. Maar voor de avond en nacht is het een prima product en ik wordt ’s ochtends dan ook wakker met poezelig zachte en verzorgde handen. Iets wat ze behoorlijk nodig hadden na de afgelopen maanden.

Alle drie de genoemde producten zijn nu te koop bij elk Kruidvat filiaal of via de website van Kruidvat. Alle genoemde producten kosten € 2,99 en voor deze prijs kan je ze niet laten liggen.

Kenden jullie deze producten al? Wat is jullie favoriete nagelverzorgingsproduct?

Take care!

Xoxo

Follow my blog with Bloglovin