Selecteer een pagina

Vorige week wilde ik “ even”  naar de Action om te kijken of ik nog wat leuks kon scoren voor mijn #echtepostiscool swap maatje. Ik schrijf bewust “ even” want ook ik heb last van het Action syndroom waar je eigenlijk altijd meer koopt dan je van plan was. Voordat ik ging besloot ik even naar de weekfolder en nieuwe artikelen te kijken en zag dat de Action een nieuwe haar verzorgingslijn heeft, voor een Action prijs: This is it for salon styling . Ik besloot drie producten uit deze lijn mee te nemen en uit te proberen.

This is it for salon styling No Frizz detangling spray

This is it for salon styling No Frizz detangling spray for intense smoothing & recovery (het is een mond vol) is een anti-klit spray voor glad, hersteld en gezond haar. Verbetert de haar elasticiteit en soepelheid, maakt het makkelijk doorkambaar, zonder het haar te verzwaren. Met vloeibare keratine.

150 ml € 1,89

This is it for salon styling thickening cream

This is it for salon styling thickening cream for more volume for fine, thin and flat hair (wederom een mond vol) is een verdikkende haarlotion voor fijn, dun en plat haar, zonder het te verzwaren. Het haar voelt dikker, is voller en heeft meer textuur. Met shea boter en avocado olie.

200 ml € 1,79

This is it for salon styling hair masks

In deze lijn zijn 3 maskers te vinden:

  • No Frizz 1 minute miracle mask intense smoothing for frizzy and curly hair. Het 1 minute wonder masker is intensief hydraterend en herstellend voor pluizig en krullend haar. het zorgt voor gladheid en glans. Het haar hervindt haar mooie, natuurlijke vorm met een uitzonderlijke glans, zonder pluizigheid. Met arganolie.
  • Volume 1 minute miracle mask for volume & care for fine, thin and delicate hair. Het 1 minute miracle masker voor fijn, dun en delicaat haar is intensief herstellend, hydraterend en gladmakend. Door het masker wordt de haarstructuur verwerkt en krijgt het meer volume, zonder het haar te verzwaren. Met macadamia olie.
  • Repair 1 minute miracle mask for reconstruction of dry & damaged hair. Het 1 minute miracle masker voor droog & beschadigd haar is intensief herstellend, hydraterend en gladmakend voor beschadigd en verzwakt haar – na kleuren, permanent en andere haarbehandelingen. Het reconstrueert de beschadigde delen van het haar en geeft glans, flexibiliteit en zachtheid aan het haar. Met vloeibare keratine.

De lijn bevat ook nog een conditioner voor beschadigd haar (€ 1.69) en een haarcrème voor gekruld haar (€ 1.99). De conditioner stond helaas niet bij de Action waar ik was maar deze wil ik zeker nog eens proberen.

Mijn mening

De anti-klitspray heeft mijn hart gestolen. Niet alleen om de belachelijk lage prijs van € 1.89 maar ook om zijn werking en geur. Normaal gesproken gebruik ik ’s ochtends altijd een spray van Andrelon of Nivea, aangezien mijn haar ’s nachts altijd een soort van magische goochel truc uithaalt en altijd in de klit zit als ik wakker word. Met een anti-klitspray is het toch makkelijker door te kammen. Om heel eerlijk te zijn, ik had geen hoge verwachtingen. Maar, deze spray heeft mij aangenaam verrast en doet wat het moet doen. Een geweldig budget alternatief dat hopelijk lang in het assortiment van de Action blijft. Dat is dan wel zo’n dingetje waar je rekening mee moet houden bij de Action. Het kan namelijk zo van de ene op de andere dag weer uit het assortiment gehaald worden. Het enige minpuntje aan de spray zelf is dat alcohol als tweede op de ingrediëntenlijst genoemd wordt. Dit kan gebruikt worden voor sneller drogen maar kan ook uitdroging van het haar veroorzaken. Voor mij persoonlijk werkt deze spray prima en ik merk niet echt verschil in mijn haar.

De volume haar crème zou moeten zorgen voor dikker en stugger haar en is € 1.79. Of dit een favoriet gaat worden, weet ik nog niet eerlijk gezegd. De geur is fijn maar of het daadwerkelijk zoden aan de dijk zet, dat durf ik nu nog niet te zeggen. Ik denk dat je het daar langer voor moet gebruiken. Ik merk wel dat mijn haar stugger is en daardoor meer volume heeft als ik het gebruik. Maar dit is dan vooral in de onderste laag van mijn haar omdat er geadviseerd wordt om het daar te gebruiken. Ik vind dit nog een twijfel gevalletje waar ik misschien wat meer feeling voor moet krijgen.  Ook hierin zit alcohol denat als tweede ingrediënt.

Ik nam drie verschillende one minute maskers mee. Hele handige maskers als je na het wassen onder de douche nog even je haar wat extra wilt verzorgen. Het maakt mijn haar zacht en soepel en net zoals de andere twee producten is de geur fijn. Als je een wondermiddel zoekt, dan zou ik je deze niet aanraden maar als je een quick & easy fix wilt, dan kun je deze zeker gebruiken. Voor het geld hoef je het in ieder geval niet te laten want een zakje kost € 0.48.

Vooral de anti-klitspray heeft mijn hart gestolen en ga ik zeker weer kopen want dat is een blijvertje wat mij betreft. De naam is leuk gevonden maar het is naar mijn idee niet echt salon kwaliteit.

Hebben jullie wel eens haar verzorgingsproducten van de Action gebruikt? Wat is jullie holy grail van de Action?

Take care!

Xoxo

Follow my blog with Bloglovin