Selecteer een pagina

Happy monday! Deze week sluiten we oktober 2018 gewoon alweer af en beginnen wij aan de laatste twee maanden van 2018. Voor mijn gevoel is een jaar nog nooit zo snel voorbij gegaan. En ja, mijn jaar was een behoorlijke achtbaan maar daar zaten ook heel veel dagen bij waarop ik alleen maar op de bank hing. Maar goed, voor dat ik sentimenteel word, ga ik eerst oktober afsluiten met mijn favorieten. Deze maand heb ik een nieuwe favoriet toegevoegd aan mijn lijstje. Benieuwd wat mijn absolute favorieten waren deze maand en wat de nieuwe toevoeging is aan mijn favorieten, lees dan snel verder.

Favoriete moment

Tsja, ik denk dat mijn favoriete moment niet moeilijk is om te raden: de laatste operatie aan mijn benen en het resultaat. Het herstel is nu echt begonnen en dat is nog behoorlijk pittig maar ik kan niet wachten tot ik eindelijk weer echt op de been ben. Het belangrijkste is dat het operatie traject er voor nu op zit en ik echt een start kan maken om volledig aan mijn herstel te werken (zowel lichamelijk als geestelijk).

Favoriete muziek

Er was een liedje wat ik helemaal grijs heb gedraaid afgelopen maand: Happier van Marshmello met Bastille. De tekst is misschien niet de aller gezelligste maar het is gewoon een track waar ik zelf echt blij van werd.

Favoriete boek

Vorige maand was mijn favoriete serie “The Handmaid’s Tale” en deze maand is mijn favoriete boek het originele boek van Margaret Atwood waarop deze serie is gebaseerd.

Favoriete serie

Ik keek deze maand heel veel series: Moccro maffia (Videoland), Made in Mexico (Netflix) en The Good Fight (Videoland). Stuk voor stuk series die ik echt geweldig vond. Ik vind het moeilijk om te kiezen maar ik ga dit keer voor The Good Fight omdat het een serie is die gebaseerd is op wat er op dit moment in de maatschappij gebeurt qua fake news, Trump en #metoo.

Favoriete film

Sinds de operaties is mijn concentratie ver te zoeken en zijn series iets makkelijker om te kijken. Gelukkig waren er toch een paar momenten waarop ik een film heb gekeken en het waren voornamelijk Nederlandse films. Ik keek “De bankier van het verzet” en “Weg van jou”. Nu zal ik eerlijk bekennen dat ik niet zo van de Nederlandse films ben en al helemaal niet van de luchtige liefdes verhalen met polder mentaliteit maar toch kies ik “Weg van jou” als favoriete film van deze maand. Dit komt vooral door de acteurs die in deze film spelen. Het zijn niet de standaard acteurs die je in alle Nederlandse films terug ziet komen en dat spreekt mij aan.

Favoriete eten

Kind of boring maar ik ga voor hetzelfde als vorige maand: biefstuk. Blame it on the operations maar na een week amper te kunnen eten door misselijkheid van de antibiotica, was het toch een biefstukje wat ik in deze week wel kon eten. Misschien dat deze enorme craving nu wel weer weg gaat en is er in November een ander favoriet als het gaat om eten.

Favoriete fashion item

Had ik deze maand niet. Alles moest comfortabel zijn en vooral niet te veel last voor mijn benen want die zijn zo gevoelig als het maar kan zijn en dan wil je alleen maar comfortabel.

Ik keek wel heel veel naar kleding om inspiratie op te doen maar dat telt niet als favoriet ;-).

Favoriete beauty item

Ja, ik ben sinds twee maanden om en kies net als vorige maand weer voor een item van Andrélon. Jullie konden de review afgelopen zaterdag al lezen over het Kokosboost masker.

Favoriete vlogger

Afgelopen maand had ik nog heel veel tijd en nog niet heel veel zin om iets te doen, mede door gebruik aan concentratie en het niet lekker voelen door de pijn. Ik keek heel veel vlogs en ontdek regelmatig nieuwe vloggers om te volgen. Daarom ga ik vanaf deze maand mijn favoriete vlogger toevoegen aan mijn lijstje favorieten. De vlogs van Anna Liss leerde ik kennen dankzij een vriendin die haar al volgde. In eerste instantie had ik al meteen mijn oordeel klaar want ik hoorde Oud-Zuid. Gelukkig betrap ik mijzelf al snel op het labelen en na het kijken van een aantal vlogs van Anna Liss was ik om. Ja, ze woont in Oud-Zuid en voldoet misschien aan een groot aantal van de stereotypes die daar aan hangen maar je ziet ook haar struggle als inmiddels alleenstaande mama die haar weg in het leven zoekt.

Wat waren jullie favorieten deze maand?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Shutterstock