Selecteer een pagina

Happy thursday! Morgen is het gewoon alweer de laatste dag van November. Een maand die echt met 120 kilometer voorbij is gevlogen. Misschien ook omdat het een geweldige maand was waarin er zoveel mooie dingen gebeurden die mij ontzettend blij maakten. Ik kon mij geen mooiere manier wensen om mijn nieuwe levensjaar te beginnen. Benieuwd wat mijn favorieten van deze maand waren, lees dan snel verder.

Favoriete moment

Waar zal ik beginnen want deze maand had zoveel favoriete momenten. Ik voelde mij steeds beter na mijn laatste operatie ondanks dat het herstel langzamer ging dan gehoopt. Liverpool was memorabel want daar vierde ik mijn 40ste verjaardag. Ik kreeg een nieuwe functie cadeau bij een nieuwe werkgever waar ik ontzettend blij mee ben en waar ik mij nu al ontzettend op mijn plek voel. Alle nieuwe kleren die ik ineens pas. Er waren zoveel mooie momenten waarbij de vreugde tranen over mijn wangen stroomden. Deze hele maand was gewoon een grote favoriet.

Favoriete muziek

Ik ontdekte deze maand Bizzey en had een aantal favorieten van zijn album November. Als ultieme favoriet kies ik toch wel Aventura. Misschien niet een artiest die je meteen bij mij verwacht maar soms is het gewoon lekker om even naar wat anders te luisteren.

Favoriete boek

Ik las deze maand niet heel veel omdat er zoveel moois gebeurde. Maar er was toch wel een boek die ik in één ruk uitlas en dat was het tweede deel van “Onbreekbaar” van Lisette Jonkman. De review van dit boek, kun je hier lezen.

Favoriete serie

Ik keek deze maand eindelijk wat meer series en films. Hoewel ik echt een hele hoop goede series keek, kies ik dit keer voor The Rotterdam Project van Beau van Erven Dorens. Ik vind dit zo’n geweldige documentaire serie. Het is zo mooi om te zien hoe mensen geholpen kunnen worden maar ook in en in triest dat mensen door iets stoms eigenlijk alles kwijt kunnen raken. Af en toe heb ik echt de rillingen als ik naar dit programma kijk.

Favoriete film

Met stip op 1: Coco. Ja, dat is een tekenfilm maar ik vond hem geweldig. Ik hou van Dias de los muertos en deze film is zo’n mooi verhaal. Ik vond hem zo goed, dat ik hem zelfs twee keer heb gekeken en waarschijnlijk ga ik hem nog een paar keer kijken.

Favoriete eten

Het was een goede eet maand. Ik at echt heerlijke gerechten en dronk heerlijke drankjes. Liverpool was een groot eet festijn waar ik hele lekkere nieuwe dingen ontdekte. Groot favoriet waren de chicken and waffels met tabasco syrup. Dit eet feest hoorde echt bij de feest maand november.

Favoriete fashion item

Tsja, waar moet ik beginnen. Deze maand was de maand waarin ik mijn angst voor kleding kon los laten. Heel lang durfde ik geen kleding meer te kopen omdat niets meer paste en ik mij nergens lekker in voelde. November was de maand waarin ik eindelijk de stap zette om nieuwe kleding te gaan kopen en oh boy, er ging een wereld voor mij open want ineens paste ik dingen waar ik niet eens meer durfde van te dromen. Hoge laarzen, jurkjes, broeken, glitter leggings en eindelijk hoge Vans. Stiekem heb ik mijzelf iedere keer moeten knijpen als iets weer paste of leuk stond.

Favoriete beauty item

Deze maand waren er niet heel veel beauty finds en was ik er ook niet echt mee bezig. Blame it on the surgeries. Maar als ik moet kiezen, dan ga ik voor de charcoal lijn van de Hema. De review hiervan kun je hier lezen.

Favoriete vlogger

Deze maand keek ik eindelijk weer eens naar de vlogs van Monica Geuze en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Ik vind haar veranderd nu zij moeder is en haar dochtertje is zo leuk. De moederrol doet haar goed en het is erg leuk om te zien hoe haar dochtertje haar veranderd heeft.

Wat waren jullie favorieten deze maand?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Shutterstock