Selecteer een pagina

Deze week sluiten we mei 2018 alweer af. Ik zeg alweer omdat voor mijn gevoel de tijd echt zo ontzettend snel gaat. Mei was vooral een hele warme en tropische maand. Een maand waarin het leek of de zomer al was begonnen en ik een ontzettend vakantie gevoel had. Het was ook weer een maand waarvan ik kan zeggen dat het echt een leuke maand was met veel leuke dingen en belangrijke stappen. Een maand om dankbaar voor te zijn en een maand met natuurlijk favorieten. Welke favorieten ik had deze maand, deel ik uiteraard met jullie.

Favoriete moment

Ik had heel wat favoriete momenten deze maand. De momenten in de zon, een geweldige foto shoot met hele mooie foto’s, leuke evenementen en leuke pakketjes die binnen kwamen. Het ultieme moment kwam natuurlijk in de bevestiging dat ik weer onderdeel ben van de “normale” wereld en dat ik weer een stap zette in het afsluiten van mijn schulden geschiedenis. Dat zette mijn gevoel toch op zijn kop en ik heb mijzelf regelmatig even moeten knijpen dat het echt waar was.

Favoriete muziek

Deze maand luisterde ik vooral heel veel podcasts en begon ik aan luisterboeken. De podcasts zijn ontzettend inspirerend maar de luisterboeken daar moet ik echt aan wennen. Toch was er ook een liedje wat echt mijn hart heeft gestolen: Catch up van Josylvio.

Favoriete boek

Deze maand maakte ik kennis met een voor mij onbekende Nederlandse schrijfster: Esther van der Ham die geweldige psychologische romans schrijft. Vooral haar tweede boek Contact! is mij ontzettend bij gebleven omdat het een Orange is the new Black gevoel gaf. Een boek over tweede kansen en je leven weer opbouwen na een periode van op de blaren zitten.

Favoriete serie

Netflix zette deze maand weer een aantal nieuwe seizoen van mijn favoriete series online. Een van de series die ik echt geweldig vind is “Dear white people”. Een serie die duidelijk de maatschappelijke problemen aangeeft die er op dit moment wereldwijd spelen met een vleugje provocatie.

Favoriete film

Ik keek niet heel veel films maar ik keek wel de twee “Planet of the Apes” films in de herhaling. Ik vind dit dus echt geweldige films.

Favoriete food

Mei was een goede eet maand met weer heel veel lekkere dingen. Toen ik mijn foto’s terug keek, kon ik niet echt een keuze maken tussen al het lekkers. Ik word wel heel erg blij van al het heerlijke zomerfruit wat in de winkels ligt. Dus als ik een favoriet moet kiezen, dan is het het zomerfruit.

Favoriete fashion item

Ik had in mei een samenwerking met zowel Yours Clothing als Footway en bij beide samenwerkingen, kreeg ik precies de items die op dit moment bij mij passen. Twee geweldige maxi jurken waar ik ontzettend blij mee ben en geweldige roze leren vans die jullie al voorbij hebben zien komen. Ik had nog een beetje tegoed over bij Footway en daar bestelde ik heerlijk zittende sandaaltjes van. Allemaal items die helemaal in mijn straatje vallen.

Favoriete beauty item

Door de zomerse temperaturen, verlangde ik naar zomerse geuren. De limited edition van Ziaja met de geur Tropical Coconut paste daar natuurlijk helemaal bij. Plus dat het ook nog eens hele fijne producten in gebruik zijn.

Wat waren jullie favorieten van mei?

Take care!

xoxo

In deze blog staan een aantal producten die onderdeel van een samenwerking zijn. Deze samenwerkingen zijn niet van invloed op mijn mening m.b.t. het genoemde product.