Selecteer een pagina

Deze week sluiten wij maart gewoon al af en ik heb echt het gevoel alsof deze maand in een Formule 1 snelheid is voorbij gegaan. Misschien omdat ik eindelijk weer volle bak aan het werk ging en wel op een hele andere manier dan ik altijd gewend was. Misschien omdat ik eindelijk naar 100% beter ging na een pittige herstelperiode. Misschien omdat er hele mooie kansen op mijn pad kwamen die ik met beide handen aangreep. Het was in ieder geval een maand met heel veel nieuwe ervaringen. Benieuwd wat mijn favorieten waren deze maand? Lees dan snel verder want vandaag deel ik ze met jullie.

Favoriete moment

Maart was een goede maand, zo goed dat ik eigenlijk vergat foto’s te maken. Ik was duidelijk te druk met leven en genieten. Ik maakte mijn debuut op de radio en dat kreeg een vervolg als vaste side kick. Ik ontdekte hoe ontzettend leuk ik het vind om onderdeel te zijn van een opinie programma en mijn mening te delen. Ik reisde af naar Groningen voor een leuke cursus bij lieve Laura van Videozus. Ik maakte een nieuwe stap binnen de lipoedeem wereld en greep een enorme kans met beide handen. Iets waar ik ontzettend trots op ben maar nog niet kan onthullen wat het precies is. Ik ging eten met een lipoedeem vriendin in Den Bosch. Maar als allerbelangrijkste, ik begin eindelijk mijn draai te vinden in mijn nieuwe functie en binnen het bedrijf. Het laatste half jaar van 2018 was pittig, niet alleen door de operaties maar ook door alle ontwikkelingen rondom mijn werk. De eerste maanden van 2019 waren daardoor rommelig en onrustig maar de rust begint te komen en ik voel mij steeds meer thuis in mijn nieuwe functie.

Favoriete muziek

Soms zet ik gewoon een random playlist op Spotify op en ontdek dat soms hele fijne liedjes. Een van die liedjes die ik afgelopen maand ontdekte toen ik een Kizomba playlist op zette was “Jij bent van mij” van Xerxes. Een heerlijk Nederlandstalig zomers liedje. Met de mooie dagen en de zomer in het vooruitzicht, een prima liedje om alvast een beetje in de zomerse stemming te komen.

Favoriete boek

Maart was een goede maand qua boeken. Ik las namelijk hele interessante en fascinerende boeken maar ook hele diverse boeken over verschillende onderwerpen. Door de verscheidenheid heb ik eigenlijk meerdere favoriete boeken maar ik kies voor Laura H.. De blog over dit boek, kun je hier lezen.

Favoriete serie

Maart was ook een goede serie maand. Het is duidelijk dat maart 2019 gewoon een goede maand was op heel veel gebieden. Ik keek Dirty John op Netflix, een bizarre docu serie over hoe een man vrouwen manipuleert met een fake wereld en hoe fout dat kan lopen. Ik keek uiteraard de docu serie op Netflix over de Formule 1 en verbaasde mij over de manier waarop geld boven talent wordt verkozen als het gaat om de coureurs. Maar grote favoriet is toch wel “Scandal” op Videoland. Ik was al meerdere keren getipt om deze serie te kijken maar was er tot nu toe niet toe gekomen maar dat heb ik deze maand geweten want ik zat er helemaal in en heb inmiddels alle seizoenen gekeken. Als je een goede politieke serie wilt kijken, check dan Scandal.

Favoriete film

Mijn favoriete film voor deze maand is misschien niet een film die je meteen bij mij zou verwachten. Of misschien wel want dan weet je dat ik regelmatig naar voetbal en andere sporten kijk. Deze maand kies ik voor de documentaire over Karim Benzema. Een vrij controversiële Franse stervoetballer die behoorlijk wat beschuldigingen tegen zich kreeg en daarmee zijn rol in het Franse nationale elftal in gevaar brachten. Wat mij vooral opviel was de impact die zowel de media als de politiek heeft gehad op zijn carrière en de immense gevolgen die dat kan hebben voor iemand. Hoewel wij alleen maar de succesvolle voetballer zien, zit er veel meer achter en dat zie je in deze documentaire terug. Dus als je een hele interessante documentaire wilt zien over de rise and enigzins fall van een bekende voetballer en het effect van de media en politiek hierop in Frankrijk, kijk dan zeker Le K Benzema op Netflix.

Favoriete eten

Toen wij in Groningen waren, moest er uiteraard ook geluncht worden. Om de hoek bij Laura’s locatie, zat Flinders Café. Een hele leuke locatie om te lunchen, thee te drinken of gewoon te werken. Ik koos een pittige kip cheddar sandwich en die is dan ook meteen favoriet voor deze maand.

Favoriete fashion item

Nou, dit is natuurlijk niet een hele moeilijke want deze maand kocht ik een geweldig jurkje van Ophilia en die is dan ook meteen de grote favoriet van deze maand en voor het komende seizoen.

Favoriete beauty item

Net als de boeken die ik deze maand las, had ik deze maand ook heel wat fijne beauty items die ik gebruikte. Maar de grote winnaar is toch wel de Kiehl’s avocado creamy eye treatment. Uiteraard in combi met de Kiehl’s ultra facial gezichtscrème die een perfecte combi is voor de wintermaanden en de koude lente dagen. De review kunnen jullie hier vinden.

Favoriete YouTuber

Vorige maanden had ik de rubriek favoriete vlogger maar ik heb besloten om deze rubriek om te dopen tot favoriete YouTuber, aangezien ik niet alleen maar vlogs kijk. Deze maand herontdekte ik Anna Nooshin weer op YouTube. Ze heeft enige tijd een break genomen maar ze keerde onlangs weer terug op YouTube. Ik volg haar al heel lang en hoewel ik niet alle video’s meer bekeek, heb ik haar deze maand weer hervonden op YouTube en werd ik weer gewoon ouderwets blij van haar video’s.

Maart was voor mij dus een hele goede en fijne maand. Hoe was maart 2019 voor jullie?

Take care!

xoxo

Bron stockafbeelding: Shutterstock