Selecteer een pagina

Ik weet dat het een behoorlijk cliché is om steeds te zeggen maar de tijd vliegt echt voorbij. In januari was ik nog aan het twijfelen of ik mijn handtekening moest zetten onder de offerte voor mijn lipoedeem operaties en nu is het over een week al zo ver. Net als alle andere maanden dit jaar, was juni ook echt een leuke maand. Natuurlijk omdat ik op vakantie ging maar ook omdat ik mij echt heel erg goed voelde. Tijd dus om mijn favorieten van afgelopen maand met jullie te delen.

Favoriete moment

Ik denk dat het niet zo moeilijk is om te raden wat mijn favoriete moment van deze maand was. Natuurlijk mijn vakantie in het heerlijke Zuid-Frankrijk. Kort maar krachtig maar vooral heel erg geweldig. Het was fijn om even terug te zijn in de regio waar ik mij zo op mijn gemak en vooral thuis voel.

Favoriete muziek

Deze maand luisterde ik niet heel veel muziek. Eigenlijk alleen maar podcasts en dan vooral die van So v’s choice. Inspirerende podcasts over het leven en werken in allignment.

Mijn ontdekking van deze maand was wel de muziek die bij de film Expedition Happiness hoorde. Nu ben ik niet zo heel erg van de Indie pop maar ik was wel heel erg onder de indruk van de artieste Mogli die ik dus ontdekte door haar film Expedition Happiness op Netflix.

Favoriete boek

Ik zat afgelopen maand in een hele goede leesflow en ik merk aan mijzelf dat ik daar echt heel erg blij van kan worden. Misschien omdat het betekent dat ik voldoende innerlijke rust heb om te verdwalen in boeken.

Mijn favoriete boek was deze maand natuurlijk het nieuwe boek van Hendrik Groen. Een boek waar ik met spanning op zat te wachten omdat ik ontzettend benieuwd was hoe hij dit zou aanpakken. Mijn recensie kun je hier lezen.

Favoriete serie

Ik had mij verheugd op het tweede seizoen van 13 Reasons why maar tot nu toe heeft het mij nog niet echt kunnen boeien en ik heb nog steeds een paar afleveringen te kijken. Dit is dus iets wat ik heel vaak heb met een vervolg op een succes. Het valt bijna altijd een beetje tegen.

Deze maand keek ik vooral heel veel aflevering van Chef’s Table en Ugly Delicious. Het thema was dus food. Ik vond het seizoen met de desserts en pastry van Chef’s Table erg leuk om te kijken. Misschien wel omdat ik gewoon ontzettend van desserts houd. Ugly Delicious vond ik heel erg interessant omdat het een kijkje geeft in alledaagse gerechten, de geschiedenis en de verschillende culturele interpretaties van een gerecht.

Favoriete film

Waar ik in een echte lees flow zit en daar wel de rust voor heb, zo zit ik dus niet in een film flow. Ik keek “ Ibiza “ op Netflix. Een leuke feel good film maar niet bijster bijzonder.

Wel was ik onder de indruk van “Expedition Happiness”, een film die al een tijdje op Netflix staat maar die ik nog niet eerder heb gekeken. Een film die gaat over een zoektocht naar geluk en de conclusie dat geluk niet altijd zit in een hele grote reizen. Een film dus die helemaal in mijn straatje ligt.

Favoriete food

Deze maand heb ik heerlijk gegeten in Frankrijk. De rode draad was toch wel steak tartare en heerlijke patisserie. Dus deze zijn dan ook gebombardeerd tot favoriete food items van deze maand.

Favoriete fashion item

Zoals ik vorige maand al schreef, wil ik op dit moment niet teveel investeren in kleding. Maar schoenen kun je als vrouw natuurlijk nooit genoeg hebben. Toen wij in Zuid-Frankrijk waren en ik een heleboel vrouwen op moccassains en loafers zag lopen, wist ik weer wat er hoog op mijn verlanglijstje prijkte. Bij de Primark liepen wij tegen deze geweldige knalroze loafertjes aan en die kon ik niet laten hangen. You gotta love Primark.

Favoriete beauty item

Deze favoriet gaat waarschijnlijk ook niet als een verrassing komen maar de parfum van Fragonard is natuurlijk een absolute favoriet deze maand als het gaat om beauty items.

Ik blijf verliefd op de parfums van Fragonard en deze toevoeging aan mijn collectie verdient een mooie plekje.

Hoe was jullie juni?

Take care!

xoxo