Selecteer een pagina

Juli 2019 .. de maand van meerdere hittegolven en de vakanties die begonnen waardoor er bij ons in het dorp ook meteen een hele vrolijke en zomerse sfeer ontstond. Mijn leven draaide gewoon door, werk draaide door en ik ben nog steeds op een social media break die ik heerlijk vind als ik eerlijk ben. Het was ook de maand van nieuwe ontdekkingen en flash backs naar een jaar geleden. Hoewel mijn leven gewoon doordraaide en ik niet bij de vakantiegangers hoor, was juli 2019 toch weer een goede maand.

Favoriete moment

Juli 2019 was weer een maand waarin ik niet bezig was met foto’s maken maar vooral van de leuke momenten genoot. Momenten waarop ik mij realiseerde hoe ver ik lichamelijk ben gekomen met een jaar geleden. Momenten met vrienden en mijn ouders die ik koester. Momenten van onmogelijke lichamelijke prestaties bij 40 graden en eindelijk die gehoopte spieren kunnen zien in mijn benen. Het was de maand waarin ik hoopte het wat rustiger te krijgen maar nog steeds heel erg druk was en nog niet echt aan mijn nodige rust toe kwam. Het was een maand waarin ik wederom veel plezier had, mooie herinneringen maakte en heel veel heb gelachen.

Favoriete muziek

Hoewel ik een hele lekkere en vooral zomerse mix ontdekte van Freddy Moreira op Soundcloud, kies ik voor mijn favoriete muziek dit keer voor de nieuwste track van Tis je boy Jay: Faka dan. Misschien niet een song waarvan je meteen staat te springen maar ik vind Jay gewoon heel erg grappig in zijn filmpjes en dit liedje heeft voor mij gewoon een catchy tekst en beat waar ik vrolijk van word.

Favoriete boek

Ik begon deze maand in meerdere boeken maar las er bijna geen een volledig uit. Gelukkig las ik er wel een uit en dat was “Familiegeheimen” van Astrid Holleeder. De dag na de veroordeling van haar broer, kwam dit boek uit en ik las het in een keer uit met soms de rillingen op mijn rug. Het idee dat je altijd maar over je schouder moet kijken en weet dat je op de dodenlijst van je broer staat, gaf mij keer op keer de rillingen.

Favoriete serie

Ik keek heerlijk wat trash tv zoals Ex on the Beach en Temptation Island VIPS maar ik keek ook heel veel series ondanks het mooie weer. Mijn huis was lekker koel en de ideale plek om tijdens een hittegolf te zijn. Afgelopen vrijdag kwam het allerlaatste seizoen van Orange is the New Black online en hoewel ik een paar seizoen echt een haat liefde verhouding had met deze serie, moet ik toegeven dat het laatste seizoen weer een knaller was. Eentje die maatschappelijke onderwerpen aan de kaak stelt maar die ook het trieste leven in de gevangenis laat zien. Ik vind het dan ook ontzettend jammer dat dit het laatste seizoen gaat zijn.

Favoriete film

Hoewel ik veel series keek deze maand, keek ik bijna geen films. Wel een aantal documentaires en wat leuke stand up comedy. Mijn favoriet van deze maand waren de shows van de komiek Jo Koy die op Netflix staan. Humor waar ik hardop om kan lachen.

Favoriete eten

Afgelopen vrijdag verraste mijn vader ons met een heerlijke belegd Turks broodje die zo bij een fancy strandtent geserveerd had kunnen worden. Na een dag kantoor en lange autorit terug met 40 graden was het precies dat wat ik nodig had. Met die hoge temperaturen had ik gewoon geen trek in eten maar dit broodje ging er goed in.

Favoriete fashion item

Het was een maand waarin je soms niet wist wat je moest aantrekken. Het was warm of het regende en was alsnog warm of het was grijs en alsnog warm. Er was soms geen pijl op te trekken. Kleding waren dus vooral jurkjes en (soms) blote benen. Het waren vooral de prints die ik droeg deze maand die vooral opvielen. Waar ik een jaar geleden nog team zwart was, hebben inmiddels de animal prints mijn kast overgenomen en heb ik de hele dierentuin in mijn kast hangen. De panterjurk van C&A is een absolute grote favoriet maar ook eentje die staat voor overwinning. Overwinning dat ik eindelijk een jurk draag die een behoorlijke statement is voor mij doen en eentje waarbij ik blote benen durf te dragen.

Favoriete beauty item

Deze maand was te warm voor make up of uitgebreide beauty rituelen. Lichte crèmes, simpele make up met alleen een beetje mascara en wenkbrauw poeder en frisse douchegels zoals de Karma lijn van Rituals. Er was niet een grote favoriet die eruit sprong maar als ik dan toch een item moet kiezen, dan ga ik voor de limited edition haar olie van het Kruidvat aangezien mijn haar nogal droog is door de warmte.

Favoriete You Tuber

Het is inmiddels geen geheim meer dat programma’s zoals Ex on the Beach en Temptation Island een enorme secret sin van mij zijn. Op dit moment kijk ik nog alleen Temptation Island Vips en na elke aflevering op donderdag, zetten Channah en Quintin een video online waarin zij samen de uitzending bekijken. Heerlijk om te zien hoe ze op elkaar reageren en de beelden die ze zien.

Hoe was jullie juli maand?

Take care!

xoxo

Bron stockafbeeldingen: Shutterstock