Selecteer een pagina

Another month has gone by .. zo zat ik nog te klagen dat ik januari altijd zo lang vindt duren, zo is februari al gewoon weer bijna voorbij. Natuurlijk is het een korte maand maar toch lijkt het of deze maand sneller voorbij ging dan normaal gesproken. Het was de maand van de eerste tekenen van het voorjaar, ik mijn radio debuut maakte op de lokale radio en het nog ontzettend leuk vond ook en Zandvoort weer ontwaakte uit zijn winterslaap en zich begon voor te bereiden op het nieuwe strand seizoen. Hoewel februari voorbij vloog, waren er ook weer een hoop favorieten deze maand.

Favoriete moment

Februari stond in het teken van nieuwe stappen in mijn herstel proces. Ik had heel veel positieve afspraken rondom mijn benen en schroefde mijn revalidatie elke keer weer een beetje op. Zelf merkte ik vooral heel erg veel verschil in mijn bewegingsvrijheid en dat was voor mij echt een boost. Niet alleen dat maar kennelijk hebben de operaties ook invloed gehad op andere dingen die speelden in mijn lijf want deze maand kreeg ik goed nieuws over een ander onderzoek wat ik moest ondergaan en waar mijn lichaam de kracht van self healing liet zien. Februari was ook de maand waarin ik regelmatig rust nam als ik het nodig had en dat was vooral een mindset switch. Februari was dus eigenlijk een maand waarin ik heel veel met mijzelf en mijn gezondheid bezig was.

Favoriete muziek

Een tijdje geleden ontdekte ik een nieuwe artiest via FunX: Quique. Vooral zijn versie van Merry van Bizzey vind ik echt geweldig en luisterde ik deze maand heel vaak. I needed some summer vibes in my life. Ik voelde mij wat minder energiek, struggelde met vermoeidheid en dit liedje gaf dan net even een boost.

Favoriete boek

Met stip op 1: Zondagskind van Judith Visser. Jullie kunnen de recensie van dit boek hier lezen. Vooral omdat dit boek zich afspeelt in de tijd waarin ik ben opgegroeid. Een tijd waarin kinderen nog geen labeltjes kregen en soms gewoon anders waren.

Favoriete serie

Ik smulde deze maand van Temptation Island en kon dankzij Videoland de afleveringen steeds vooruit kijken. Eerlijk is eerlijk, ik keek nooit dit soort programma’s maar dit jaar ben ik dan toch om. Zeg maar een secret sin. Maar dit is niet mijn favoriete serie van afgelopen maand. Ik ontdekte namelijk op Netflix “The Umbrella Academy”, een soort superhero’s going wrong die dan toch de wereld moeten gaan redden. Een heerlijke serie die ik echt gebingewatched heb.

Favoriete film

Ik keek deze maand heel wat meer films dan de maanden hiervoor. Met stip op 1 was de grote favoriet van deze maand toch wel Bohemian Rapsody. Een geweldige film met geweldige acteurs en mooie boodschappen. Ik heb echt zitten genieten in de bios van deze film.

Favoriete eten

Ik ging eindelijk weer eens uiteten met mijn favoriete (ex) collega’s naar een all you can eat vreetschuur maar daar was gezelligheid natuurlijk een stuk belangrijker dan het eten. Ik at lekker ouderwetse zuurkool stampot met worst en spek bij mijn ouders. Iets wat eigenlijk altijd een favoriet is. Maar deze maand kies ik voor een favoriete snack: Tempura seaweed. Nori met een laagje knapperige tempura er om heen. Je kan het in de toko kopen met verschillende smaken maar mijn favoriet koop ik hier op de lokale markt. Zo’n bakje is dus niet veilig voor mij.

Favoriete fashion item

Hoewel het weer een maand was van heel veel comfortabele kleding en regelmatig sport kleding, kies ik toch voor dit snake skin print jasje van MS Mode als fashion favoriet van deze maand. De operaties hebben niet alleen een heel positief effect op mijn gezondheid maar ook in mijn kleding keuzes zie ik veel positieve veranderingen. Hoewel de basis van deze outfit nog steeds zwart is, merk ik wel dat ik vaker kies voor een statement item die wat gewaagder is dan ik een jaar geleden zou kiezen. Het ultieme voorbeeld is toch wel dit jasje waar ik ontzettend blij mee ben.

Favoriete beauty item

De douchegels van Melkmeisje verrasten mij deze maand. Vooral door de geur en milde werking. De volledige review kun je hier lezen.

Favoriete vlogger

Deze maand niet een Nederlandse vlogger maar een Amerikaanse en wel een hele creatieve vlogger: Amy Tangerine. Al heel wat jaartjes draait zij mee in de scrapbook branche en inmiddels maakt zij de meest geweldige art en bullet journals. Niet alleen maakt zij hele inspirerende creatieve video’s maar ze neemt je ook mee op de meest geweldige reizen in haar vlogs. Op creatief gebied gezien is zij een enorme bron van inspiratie voor mij.

It’s a wrap, hoe was jullie februari 2019?

Take care!

xoxo

Bron stockafbeelding: Shutterstock