Selecteer een pagina

Het is vandaag alweer maart. Februari is voorbij gevlogen maar was een rare maand. Waar ik normaal altijd meer problemen heb met januari, werd januari dit jaar een geweldige maand en nam februari mijn januari gevoel over. Het was de maand die ik begon in het ziekenhuis en eindigde in het ziekenhuis maar dan om een andere reden. Het was de maand waarin ik mijn motivatie van januari een beetje kwijt raakte maar dan wel heel bewust koos voor rust. Laten we het maar gewoon gaan hebben over mijn favorieten van de afgelopen maand.

Favoriete moment

Hoewel het voor mijn gevoel een beetje een rare maand was, was het ook een mooie maand. De laatste week kregen we te maken met de Siberische beer en was het ineens ontzettend koud. Maar het koude weer zorgde er ook voor dat wij ontzettend mooie luchten hadden. Februari was ook de maand van de Olympische Spelen die voor de Nederlandse sporters ontzettend goed uitpakte. Het was de maand waarin ik een start maakte met mijn urban jungle en de eerste plantjes neer zette (nu ze nog in leven houden). Maar het allermooiste moment was toch wel dat ik mij over mijn angst en alle twijfels heen zette en de offerte voor mijn lipoedeem operatie tekende. Een grote investering in mijzelf en mijn toekomst. Hoewel het nog niet zo ver is en ik nog behoorlijk wat voor mijn kiezen zal krijgen, weet ik nu al dat dit life changing gaat zijn.

Favoriete muziek

You either hate him or you love him maar Justin Bieber heeft een tijdje terug mijn hart gestolen en toen ik zijn akoestische cover van Tracy Chapman’s “Fast car” hoorde, wist ik weer precies waarom hij mijn hart heeft gestolen. Nu vindt ik Fast car sowieso een geweldig lied en heb ik al heel wat goede covers gehoord maar op deze versie ben ik gewoon een beetje verliefd.

Favoriete boek

Ik las afgelopen maand heel wat boeken. Wat ook niet zo gek is als je een week thuis zit en je niets kan. Maar mijn favoriete boek las ik aan het einde van de maand en dat was toch wel #metoo. Nu klinkt favoriet misschien wat vreemd bij een boek over een best pittig onderwerp maar laat ik het dan houden dat dit boek mij het meest interesseerde. Waarom kun je hier lezen.

 Favoriete serie

Ik begon deze maand eindelijk aan Homeland en keek meteen vier seizoenen. Tsja, die week thuis heb ik echt goed benut ;-). Hoe geweldig ik Homeland ook vind, ik werd deze maand net als half Nederland verslaafd aan de Luizenmoeder. Wat een geweldige serie! Ik hou van deze recht voor zijn raap humor met het vleugje sarcasme wat net op het randje ligt.

Favoriete film

Ik keek niet heel veel films afgelopen maand maar toevallig zapte ik langs Parental Guidance en dat vond ik wel een grappige film. Gewoon een standaard Amerikaanse humor. Niets bijzonders eigenlijk maar goed, dat mag ook wel een keer toch?

Favoriete food

Ik at deze maand weer heel veel lekkers. Zo at ik mijn eerste aardbeien van dit jaar en ik ben DOL op aardbeien. Als er iets is waar je mij ’s nachts wakker voor kan maken dan is het wel een grote schaal aardbeien. En sushi natuurlijk maar die staat ook in het rijtje. Ook at ik bijna elke week een heerlijke saoto en toverde mijn vader weer heerlijke gerechten uit zijn keuken zoals een aparte nacho versie met verse guacomole en cheese fries. Dit gerecht is echt een dikke aanrader.

Favoriete fashion item

I was very fashionable this month .. NOT! Mijn ingepakte pootje en de krukken vond ik dan ook mijn favoriete fashion item. Die enkel was namelijk wel bepalend voor de rest van de maand want ik mocht alleen hoge laarzen aan om zoveel mogelijk steun te bieden aan mijn enkel. Ach, die krukken en het verband is weer eens wat anders ;-).

Favoriete beauty item

De geur van de winter limited edition “Spicy Mandarin” van de Etos is hemels. Ik kocht hem pas in de uitverkoop (ja, ik weet het .. weer heel erg Hollands) en vond het toen niet meer de moeite waard om hem te reviewen op mijn blog maar wat een heerlijke geur. Warm, kruidig en precies wat je nodig hebt op koude winterdagen. Ik stel voor dat Etos deze limited gewoon lekker een vast onderdeel van het assortiment maakt.

En nu is het tijd om van maart een geweldige maand te maken!

Hoe was jullie februari? Wat waren jullie favorieten?

Take care!

xoxo

Bron februari afbeelding: Shutterstock