Selecteer een pagina

Van alle streaming diensten, is Videoland op dit moment wel degene die ik het minst kijk. Soms kijk ik het weken niet en soms kijk ik het ineens elke week. Het hangt een beetje af van het aanbod en Videoland heeft soms hele goede series maar vaak ook gewoon helemaal niks om te kijken. Maar vandaag komt eindelijk seizoen 4 van Mocro maffia online en voor degene die mij al langer volgen, die weten inmiddels wel dat ik een grote Mocro maffia fan ben. Ik vond het dan ook weer veel te lang duren voordat er een nieuw seizoen online staat maar vandaag is het eindelijk weer zover. Gelukkig stonden er ook nog een aantal andere leuke series en programma’s op Videoland die ik vandaag graag met jullie deel.

Mocro maffia S4

Mocra maffia mag natuurlijk niet in mijn lijstje ontbreken. Een van mijn favoriete series maar ook een serie die toch wel bij de beste series van Nederland hoort. Goede acteurs (waarvan sommige nog onbekend waren toen ze aan de serie begonnen), een spannende verhaallijn en een sfeer die gewoon misdaad uitstraalt.

Koen & Jutta – Alles of niets

Als alles goed gaat, dan zijn in februari de Olympische Winterspelen. Een van de grote medaille kanshebsters is Jutta Leerdam. Niet alleen op de schaatsbaan is zij een ware koningin maar ook op Instagram is zij een ware influencer. Dan is er natuurlijk ook nog de relatie met mede schaatser Koen Verweij. Op Videoland staat een driedelige docu serie over deze twee en hun voorbereidingen naar het Olympische kwalificatie toernooi.

Lago di Beau

Beau van Erven Dorens heeft al eerder geweldige documentaire series gemaakt maar dit keer kruipt hij in de rol van Rick Felderhof. Dit keer niet in Zuid Frankrijk maar in Italië. In zijn huisje aan het Comomeer ontvangt hij bijzondere gasten met wie hij het gesprek aan gaat om de mens achter de bekende Nederlander te leren kennen.

De Verhulstjes in St. Tropez

Als je op zoek bent naar droge humor en een zomers gevoel, dan is De Verhulstjes in St. Tropez echt een aanrader. Ik kan echt hardop lachen om de humor van de familie Verhulst en tegelijkertijd is het heerlijk om weg te dromen bij de beelden uit St. Tropez.

De jeugdkliniek: als niets meer werkt

Ewout Gennemans is een briljante documentaire maker. Niet alleen de docu series over de politie in verschillende steden vind ik een aanrader maar ook zijn documentaire over een jeugdkliniek waar jongeren werken aan hun verslaving. Een open en emotionele documentaire die laat zien hoe moeilijk het is om met een verslaving te leven en hoe de jongeren hieraan werken om hun leven weer terug te krijgen. Het is vooral schrijnend om te zien dat kinderen te horen krijgen dat ze uitbehandeld zijn bij andere instellingen en feitelijk aan hun lot worden overgelaten.

Wat kijken jullie op dit moment?

Take care!

xoxo

Bron afbeeldingen: Unsplash.com

Bron trailers: Videoland/ RTL4