Selecteer een pagina

De feestdagen zijn achter de rug, de vakanties zijn afgelopen en langzaamaan begint de komkommertijd op televisie en de streamingdiensten ook af te lopen. Gelukkig maar want ik was wel klaar voor wat nieuw entertainment. Ook al heb ik heel wat streaming diensten, toch had ik afgelopen weken niks om te kijken. Klinkt als een enorm luxe probleem, I know. Ik heb heel wat kerstfilms gekeken afgelopen tijd maar die mogen de kast in en het is tijd voor nieuwe series en films. Het is al een tijd geleden dat ik een lijstje to see van Videoland heb gedeeld en eerlijk is eerlijk, ik vond het de laatste maanden ook niet bijster bijzonder op Videoland. Maar afgelopen weken hebben ze eindelijk weer wat leuke dingen online gezet en mijn real life drama hart maakt een groot sprongetje. Tijd dus voor een lijstje met to see’s op Videoland.

Echte meisjes in de jungle

Mensen van mijn leeftijd kennen dit programma vast van vroeger want heel wat jaren geleden, was dit programma ook al op de buis. En het is terug. Heerlijke ordi schreeuw tv en ja, ik smul hiervan. Een groep influencers die de jungle in gaan, zichzelf moeten redden en ondertussen elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Ik was een beetje huiverig in het begin of ik het leuk zou vinden maar ik heb zitten smullen van de eerste twee afleveringen die nu online staan. Bring the drama on.

Harry: the interview

Inmiddels zijn we voorzien van een flinke dosis Harry en Meghan. Natuurlijk heb ik bijna alles wel gekeken als sensatiezoeker zijnde. Nu staat er nog een interview met Harry online op Videoland naar aanleiding van zijn nieuwe boek. Die moet ik natuurlijk ook nog even kijken.

Expeditie Gooris

Bron VTM

Dat ik een groot fan ben van de Belgische “Verhulstjes” is geen groot geheim en gelukkig staat er sinds dit weekend ook hiervan weer een nieuw seizoen op Videoland. Maar er is nog een Belgische familie die een real life serie op Videoland heeft staan: de familie Gooris. In ‘Expeditie Gooris’ gaat de Belgische zanger Sam Gooris samen met zijn vrouw Kelly Pfaff (ook wel bekend van de reality show de Pfaffs. Als je mijn leeftijd bent, dan ken je die zeker) en zijn kinderen Kenji en Shania.

Real Housewives of Amsterdam

Er zijn al heel wat Real Housewives series inmiddels gemaakt maar we hebben eindelijk onze eigen versie. Een soort Meisjes in de Jungle maar dan in Amsterdam want ook hier is de nodige roddel en achterklap maar dan de rijke variant. Alhoewel daar ook alweer de nodige juice over is. Als je houdt van drama, dan heb je met deze serie de drama uit het classy segment.

Good people

Een film mag niet ontbreken in mijn lijstje, helemaal in de grijze, koude en vooral regenachtige januari maand. Good People is weliswaar een oudere film maar ik zag hem toevallig afgelopen week pas op Videoland staan. Good People is een triller waar Tom en Anna tot over hun oren in de schulden zitten door de verbouwing van hun herenhuis. Op een dag treffen ze de huurder van de onderste verdieping dood aan en dit heeft behoorlijk wat gevolgen nadat zij 200.000 pond vinden bij het opruimen van het huis van de dode huurder.

Wat kijken jullie op het moment?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Pexels.com

Bron trailers: Videoland