Selecteer een pagina

De herfst is nu toch wel echt begonnen. Nu gaat mijn herfst wat anders worden dankzij de adoptie van Champ maar alsnog zal er genoeg tijd zijn om op de bank te hangen met een dekentje, Champ en Netflix. Ik had even een periode waarin ik niet zoveel Netflix keek, voornamelijk omdat er niet echt iets leuks op stond maar afgelopen weken heeft Netflix het weer helemaal goed gemaakt. Zo kwam natuurlijk het eerste deel van het laatste seizoen van Casa de Papel online en ben ik ook in de val van Squid Game gevallen. Gelukkig heeft Netflix weer zijn best gedaan en komen er de komende tijd weer genoeg leuke dingen online om de herfst door te komen. Vandaag weer mijn lijstje favorieten die ik graag komende tijd wil gaan kijken.

You

Vandaag staat seizoen 3 van You eindelijk online. Creepy Joe neemt een nieuwe stap in zijn leven en gaat voor het gezinsleven maar oude gewoontes slijten niet. Dus ik ben heel erg benieuwd wat er dit seizoen gaat gebeuren met Joe.

Lovehard

Het is misschien een beetje vroeg voor een kerstfilm maar voor mijn gevoel kan je daar niet vroeg genoeg mee beginnen. Een kerst romcom is dan ook heerlijk om op een herfstige avond te kijken en Lovehard klinkt als de perfect film daarvoor. Een schrijfster die 5000 kilometer om met kerst de man te verrassen die ze op een datingapp heeft ontmoet om dan te ontdekken dat ze genept is.

Colin in Black & White

Een sport docu serie mag niet in mijn lijstje ontbreken en helemaal niet een docu over een van de meest besproken Amerikaanse sporters van de laatste jaren: Colin Kaepernick. De American Footballer die in opspraak kwam doordat hij knielde tijdens het Amerikaanse volkslied als protest tegen racisme. In deze serie neemt Colin Kaepernick je mee in zijn jeugd en hoe hij zijn ambities heeft waar kunnen maken.

8 rue de l’Humanit√©

Afgelopen jaar heeft Netflix meerdere Franse series online gezet waar ik heel erg blij van werd. Komende week komt 8 rue de l’Humanit√© online. Een serie over de excentrieke bewoners van een flatgebouw in Parijs die zich moeten aanpassen aan een nieuw leven als Parijs op slot gaat tijdens de pandemie. Wat doet dit met de bewoners?

The babysitters club

Als klein meisje heb ik de boeken van The babysitters club van Ann M. Martins verslonden. Inmiddels is er ook een serie over gekomen waarvan deel 2 inmiddels online staat. Een vriendinnengroep die samen een oppasbureau beginnen en in de serie zie je wat deze vriendinnen meemaken. Misschien niet helemaal een serie die je meteen bij mij zou denken maar die stiekem toch een beetje een secret sin is.

Wat hebben jullie zoal gekeken de laatste tijd?

Take care!

xoxo

Bron trailers: Netflix

Bron stockafbeeldingen: Unsplash.com