Selecteer een pagina

Afgelopen week had ik een weekje vakantie. Net als veel Nederlanders, kom ik nog om in de vakantiedagen en heb ik dus af en toe een weekje vrij. Hoewel afgelopen week iets anders verliep dan gehoopt, was het een mooie gelegenheid om eens flink van Netflix te genieten. Er stonden weer heel wat nieuwe series en films op waar ik zelf erg benieuwd naar was. Nu we nog meer thuis moeten blijven, is het dus maar goed dat Netflix flink wat goede dingen online aan het zetten is. Het is alweer even een tijd geleden dat ik mijn favorieten of must sees op Netflix heb gedeeld, dus ik vond het er wel weer eens tijd voor worden.

The Queens Gambit

Nooit had ik gedacht dat een serie over schaken mijn aandacht zou hebben maar The Queen’s Gambit is echt een geweldige intrigerende serie. Een jonge meisje dat op vroege leeftijd wees wordt en in het weeshuis over een ongelofelijk talent voor schaken blijkt te beschikken. Maar een genie zijn heeft een kostprijs en als blijkt dat je door winnen eigenlijk alles kan verliezen, komt de harde werkelijkheid naar boven.

My next guest with David Letterman

Seizoen 3 staat sinds vorige week online en dit keer met o.a. Kim Kardashian en zangeres Lizzo. David Letterman geeft een andere touch aan de traditionele talkshows en probeert een kijkje te nemen in het leven van de sterren achter hun celebrity muur. Een show met een lach en een traan waarin je een hele andere kijk krijgt op celebrities.

Fei Fei en de Maan

Wellicht hadden jullie een tekenfilm niet in mijn rijtje verwacht maar deze tekenfilm is ook symbolisch omdat ik door mijn werk met heel veel Aziatische gebruiken in aanraking kom. Deze film heeft veel weg van mijn favoriete tekenfilm “Coco” maar dit keer is Fei Fei de hoofdpersoon die gedreven door haar herinneringen aan haar overleden moeder een raket bouwt om bij de maan te komen. Niet alleen geschikt voor kinderen maar ook voor volwassenen.

Get Organized with the Home Edit

Elke vakantie neem ik mij voor dat ik nu echt weer eens flink ga opruimen en weg gooien maar tot nu toe is het niet gelukt. Ik heb nog wat geplande vrije dagen in het vooruitzicht dus wellicht is het een goed idee om alle afleveringen van “Get organized with the Home Edit” te kijken zodat ik een plan kan maken. The Home Edit is een begrip in Amerika als het gaat om opruimen en bij veel bekende Amerikanen hebben zij al het huis onder handen genomen. Hun manier van organiseren is fameus.

Holidate

Hoewel het nog steeds oktober is, staan de eerste kerstfilms al online en wat is nou fijner dan om alvast in de kerstsfeer te komen. Ook als de feestdagen dit jaar anders dan anders zullen zijn. Holidate is eigenlijk de eerste kerst film die mijn aandacht trok op Netflix. Twee singles, die compleet verschillend van elkaar zijn, ontmoeten elkaar na een rampzalige kerst en sluiten een deal die een compleet jaar beslaat.

Wat zijn jullie op dit moment aan het kijken?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com

Bron trailers: Netflix.com