Selecteer een pagina

Op de avond dat ik deze blog schrijf was het al vroeg donker en regende het flink. Iets wat wij de komende maanden denk ik nog wel vaker zullen gaan krijgen. Ik merk dat ik toch op een manier last heb van de Wintertijd. Misschien wel omdat ik op de avond nog met Champ naar buiten ga en het dan wel heel erg donker is. Ik moest even schakelen van een heerlijk rondje duinen naar een rondje wijk omdat het in de duinen ’s avonds wel erg donker is. Ondanks dat we de donkere maanden in gaan, is dit wel de ultieme tijd om de streaming diensten helemaal uit te kijken. Niet dat dat ooit gaat lukken maar je kan dus wel ongegeneerd lekker op de bank bingen met deze donkere dagen. Tijd dus weer voor een lijstje Netflix series en films die ik komende maand wil gaan kijken.

The good nurse

Een film kan niet ontbreken in mijn lijstje. Hoewel de eerste kerstfilms alweer online staan, kies ik voor deze maand nog even voor een spannende truecrime-thriller en wel “The Good Nurse” met de geweldige acteur Eddy Redmayne. Een verpleegster vermoedt dat haar collega verantwoordelijk is voor een reeks sterfgevallen onder patiënten.

From Scratch

Ik dacht dat “From Scratch” een feel good serie was, tot ik hem ging kijken. Het is dus een romantische dramaserie waarin een kunstenares en een chef-kok op elkaar verliefd worden in het geboorteland van een van de twee. Dit is het begin van een levens veranderende reis op verschillende continenten en in verschillende fasen in het leven. Dramaserie is de juiste omschrijving want het koppel komt voor verschillende obstakels in het leven te staan.

Killer Sally

Een docu serie kan nooit ontbreken in mijn lijstje want ik love de docu series van Netflix. Ik weet niet wat het is maar er is er altijd wel eentje die ik wil en kan kijken. Killer Sally gaat over een gespierde marinier en Mr. California met allebei een passie voor bodybuilding. Het huwelijk leek perfect maar schijn bedriegt.

Dubai Bling

Na Bling Empire, was het tijd voor een nieuwe glamoureuze realityserie. Net als de docu series van Netflix, ben ik ook groot fan van de glamoureuze realityseries van Netflix. Dit keer een over het sociale leven van een groep schatrijke vrienden in Dubai. Even lekker wegdromen bij de exorbitante levens van de super rijken.

The bastard son & the devil himself

Fantasy vind ik leuk maar kijk ik eigenlijk niet zo vaak. Het is iets waar ik vaak even rustig voor moet gaan zitten en die rust heb ik niet altijd. Maar een gewelddadige fantasyserie kan daar wel eens verandering in brengen. In The basard son & the devil himself wordt de zoon van een machtige heks gekozen om een profetie te vervullen. Ben erg benieuwd of ik hier rustig naar kan kijken.

Zijn jullie al gewend aan de Wintertijd?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Pexels.com

Bron trailers: Netflix