Selecteer een pagina

Nu de dagen steeds korter worden en wij weer in een milde lockdown zitten, zijn wij eigenlijk veroordeeld tot nog meer thuis zitten. Zo voelt het voor mij in ieder geval wel een beetje. Of klink ik nu heel erg dramatisch? Maar het idee dat wij de komende tijd weer in lockdown gaan (want we weten allemaal wel dat het niet bij drie weken blijft), doet wel wat met mij. Helemaal omdat ik het gevoel had dat ik eindelijk weer mijn leven een beetje kon gaan leven na al het gedoe en het verplicht thuis zitten de afgelopen drie jaar. Maar goed, ik kan er een nog groter drama van maken maar laten we proberen de komende tijd gewoon goed door te komen. Het wordt dus weer tijd om alle streaming diensten uit te gaan spelen. Tijd dus voor een lijstje Netflix wat ik de komende tijd wil gaan kijken, naast mijn favorieten zoals UnderCover, La Casa de Papel en Selling Sunset die komende maand ook online komen.

Tiger King: murder, mayhem and madness

Net als heel veel anderen, heb ik echt gesmuld van deel 1 van Tiger King. De bizarre wereld van Joe Exotic, Carole Baskin en Jeff Lowe. Je zou haast denken dat er niet een vervolg zou kunnen komen na de arrestatie van Joe Exotic maar het gaat toch verder. En eerlijk is eerlijk, ik kan niet wachten op dit seizoen. Welke beschuldigingen zullen er nu zijn? Welke onthullingen komen er nu aan het licht. Gelukkig komt dit seizoen deze week al online en kan ik mijn verslaving aan trash tv weer even updaten.

True Story

Ik was niet altijd een fan van Kevin Hart maar de laatste tijd zie ik steeds stukjes uit een podcast met hem voorbij komen op Instagram en sindsdien trekt hij wel mijn aandacht. In “True Story” gaat een wereldberoemde comedian wanhopig op zoek naar een uitweg nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn succes in gevaar brengt. Kevin Hart heeft ook wat fouten gemaakt waardoor hij in de problemen is gekomen dus ben erg benieuwd of dit nou een real life story is.

Christmas Flow

De eerste kerstfilms staan inmiddels op Netflix en ik heb mijn eerste ook al gekeken. Zo riep ik een paar dagen terug nog “Sinterklaas is nog niet eens in het land”, zo heb ik toch stiekem al een kerstfilm gekeken. “Christmas Flow” gaat over een onwaarschijnlijke kerstromance tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Laten we wel eerlijk zijn, bijna alle kerstfilms hebben hetzelfde onderwerp en draaiboek maar toch kan ik niet stoppen met ze te kijken en hoe leuk is het dat het dit keer een Franse kerstfilm is.

Bruised

Een serie of film gebaseerd op sport mag niet ontbreken in mijn lijstje en ook vandaag staat er weer eentje tussen. In Bruised grijpt een MMA-vechter haar laatste kans op eerherstel wanneer haar zoontje terugkeert in haar leven. Een beetje drama en ellende kan niet ontbreken deze maand en wie kan dat beter verfilmen dan Halle Berry.

Lead me home

Netflix staat bekend om zijn documentaires en het is geen geheim dat ik groot fan ben van deze documentaires. Van Lead me home zag ik toevallig de trailer voorbij komen op YouTube. Een documentaire over dakloosheid aan de Amerikaanse Westkust die laten zien hoe erg de humanitaire crisis in Amerika is. Ik verbaas mij er altijd over hoe schrijnend de situatie in Amerika is als het gaat om dakloosheid en hoeveel mensen daar eigenlijk dakloos zijn. Hoop dat deze documentaire de ogen van veel mensen gaat openen.

Hoe staan jullie tegenover de situatie waarin wij nu weer zitten?

Take care!

xoxo

Bron trailers: Netflix

Bron afbeeldingen: Unsplash.com