Selecteer een pagina

Het is alweer even geleden dat ik een blog met Netfix favorieten heb gedeeld. Ik heb tegenwoordig zoveel streaming diensten dat ik amper weet wat ik moet kijken. Een enorm luxe probleem, I know, maar toch heb ik vaak niks om te kijken. Wellicht herkenbaar maar Netflix blijft de laatste tijd voor mijn gevoel een beetje achter met nieuwe releases. Toch heb ik weer 5 films en series die ik met jullie wil delen vandaag.

Bienvenidos a Edén

Dat ik een grote voorliefde heb voor Spaanse series op Netflix is geen geheim. Inmiddels heb ik er al heel wat gekeken en na het laatste seizoen Elite was ik weer toe aan iets nieuws. Gelukkig stelt Netflix nooit teleur en staat inmiddels het eerste seizoen van Bienvenidos a Edén online: een groep jongvolwassenen gaat naar een feestje op een afgelegen eiland, maar het verleidelijke paradijs dat ze aantreffen, herbergt gevaarlijk geheimen en valsstrikken.

Anatomy of a Scandal

Het is al even geleden dat ik een goede serie heb gevonden die ik in een keer wilde uitkijken, naast natuurlijk mijn secret sin reality shows want die had ik de laatste tijd genoeg. Over Anatomy of a Scandal las ik wat goede reviews dus die staat op mijn te kijken lijstje: Sophies bevoorrechte leven als vrouw van politicus James valt in duigen als er onterende geheimen aan het licht komen en hij wordt beschuldigd van een schokkende misdaad.

Senior Year

Soms heb je van die dagen en avonden dat je niks hoogdravends wilt kijken maar gewoon een simpele rom com met een dosis humor. De films van Rebel Wilson vallen altijd wel in deze categorie. Ze heeft inmiddels een nieuwe film die uitkomt op Netflix: Senior Year. Een cheerleader raakt in coma na een mislukte stunt. Na 20 jaar ontwaakt ze en keert ze als 37-jarige terug naar school om haar droom waar te maken: galakoningin worden.

Bling Empire

Een reality show mag niet in mijn lijstje ontbreken en deze week komt er weer een nieuw seizoen van een van mijn favoriete reality shows online: Bling Empire. Een serie over de Aziatische socialites van L.A.. Een compleet over de top serie waarin je wordt meegenomen in het leven van de rijke Aziatische socialites in Amerika.

F*ck de Liefde 2

We gooien deze maand er gewoon nog een rom com in maar dan een Nederlandse: F*ck de Liefde 2. In deze romantische comedy zoeken meerdere vrienden die allen een ongelukkig liefdesleven steun bij elkaar. Dat geeft niet altijd het beste resultaat. Deel 1 was een makkelijke wegkijker en ben benieuwd of deel 2 dit ook heeft.

Wat kijken jullie op het moment?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com

Bron trailers: Netflix.nl