Selecteer een pagina

Hoewel het zomerse weer erom vraagt om lekker buiten te zijn, is het ook wel lekker om na een zonnige dag op je balkon of in de tuin te hangen met een goede serie of film. Gewoon even ontspannen aan het einde van de dag. Sinds ik een nieuwe bank voor mijn balkon heb, zit ik lekker buiten met mijn laptop of een boek. De sport zomer komt er aan en verder is het in media land weer komkommertijd dus tijd om weer de streaming diensten te bekijken. Vandaag een overzicht van mijn Netflix must see’s voor komende maand.

On becoming a God

De dappere waterparkmedewerker Krystal Stubbs werkt zich omhoog bij FAM, een cultachtig, winstgevend piramidespel dat in het verleden haar familie ten gronde richtte.

Heel toevallig kwam ik deze serie tegen in mijn voorgestelde nieuwe series lijstje en toen ik zag dat Kirsten Dunst de hoofdrol speelde, wist ik dat deze op mijn lijstje voor de zomer wilde zetten.

Fresh fried and crispy

Culinaire recensent Daym Drops is dol op lekker eten en plezier. Hij bezoekt Amerika’s smeuïgste adresjes op zoek naar de lekkerste en hipste gefrituurde gerechten.

Een culinair programma mag niet ontbreken in mijn lijstje. Hoewel gefrituurd eten dan weer niet op mijn lijstje staat op dit moment, vind ik het wel leuk om te zien wat de lekkerste adresjes zijn in Amerika. Mocht ik ooit nog naar Amerika gaan.

Wonder Boy, Olivier Rousteing, Né sous X

Deze onthullende documentaire gaat over Olivier Rousteing, creatief directeur van Balmain. Hij toont hoe zijn ontwerpen tot stand komen en gaat op zoek naar zijn roots.

Net als een culinair programma, kan een programma over mode eigenlijk ook niet ontbreken en gelukkig voorziet Netflix mij deze maand weer in mijn behoefte met de documentaire over Olivier Rousteing. De man die Balmain weer op de kaart zette. Mode ontwerpers hebben altijd wat mysterieus om zich heen hangen dus ik ben erg benieuwd naar het achtergrond verhaal van Oliver Rousteing.

Elite

Ik ga deze blog heel vaak in herhaling vallen want ook een Spaanse serie mag natuurlijk niet in mijn lijstje ontbreken. Niet alleen komt er volgende week een nieuw seizoen van Elite online maar ook komen er spin-offs online van de hoofd karakters die inmiddels niet meer op de beroemde elite school zitten en die nu de wijde wereld intrekken. Mijn juni maand komt wel goed met een nieuw seizoen Elite en de spin-offs die online gaan komen.

Good on paper

Netflix bedient mij op dit moment op mijn wenken want ook Good on paper is een film met een van mijn favoriete actrices Margaret Cho. Deze film gaat over een stand-up comedian die na jarenlang focussen op haar carrière de schijnbaar perfecte man. Is dit too good, to be true? Een luchtige film met een beetje humor is natuurlijk perfect voor een zwoele zomermaand.

Kijken jullie nog een beetje tv met dit mooie weer?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com

Bron trailers: Netflix