Selecteer een pagina

Het weer vraag niet echt om avondjes op de bank en een serie bingen maar toch vind ik het af en toe gewoon lekker op hele warme dagen om mij op te sluiten in mijn koele huis. Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd niet echt weg geblazen word door heel veel series. Ik mis een beetje de series waar je door weg geblazen wordt en die je boeien vanaf het eerste tot het laatste moment. Maar misschien ligt dat wel een beetje aan mij omdat ik in een fase zit waarin mijn concentratie ver te zoeken is en niks mij echt boeit. Toch heb ik voor de blog van vandaag weer een lijstje kunnen produceren met dingen die ik komende tijd graag op Netflix wil kijken.

Keep Sweet: pray and obey

Een documentaire serie over het geloof mag niet ontbreken in mijn lijstje. Netflix maakt over dit soort onderwerpen echt geweldige documentaires. Keep Sweet gaat over de sekte van de Fundamentalistische Ker van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen waarin polygamie een belangrijke rol speelt. Het is een 4 delige docu serie over de opkomst en val van Warren Jeffs.

Maldivas

Het is de eerste keer dat ik een Braziliaanse serie in mijn lijstje heb staan en de eerste beelden deden mij al goed. Deze serie gaat over een jonge vrouw die een mysterie wil onderzoeken en verhuist naar een luxueus flatgebouw waar ze in contact komt met de excentrieke – en verdachte – bewoners.

Hustle

Een sportfilm als “Hustle” mag ook niet ontbreken in mijn lijstje. Een film waarin Adam Sandler een serieuze rol aanneemt in de vorm van een NBA-talentenscout die op zoek gaat naar de underdog en probeert een NBA ster van hem te maken.

Love & Gelato

Een beetje romcom in de zomer van 2022 mag niet ontbreken. Lekker op een zomerse avond Love & Gelato kijken en je laten meesleuren in de zomer van een jonge Amerikaanse die in Italië is.

You don’t know me

Een Engelse serie komt ook niet vaak voor in mijn lijstjes maar You don’t know me sprak mij wel aan. Hij was een autoverkoper in Londen. Zij was een boekenwurm met een verborgen verleden. Hun leven samen was perfect .. totdat ze spoorloos verdween.

Wat kijken jullie op dit moment?

Take care!

xoxo

Bron afbeeldingen: Pexels.com

Bron trailers: Netflix