Selecteer een pagina

De weersberichten geven voor het einde van de week ontzettend mooi en zomers weer aan maar toch ben ik er nog niet volledig van overtuigd. Het Nederlandse weer is zo ontzettend onvoorspelbaar en compleet in de war aangezien het nu nog steeds voelt als herfst. Niet qua temperatuur maar die grijze dagen voelen echt als het begin van de herfst. Zolang de zomer nog uitblijft en ik eerst moet zien dat het daadwerkelijk zomers wordt voordat ik het ga geloven, vandaag toch weer een lijstje met Netflix releases voor de komende maand die ik graag wil gaan zien. Ja, je moet toch wat in een herfstige juli en anders bewaar ik mijn lijstje gewoon tot ik op vakantie ga (fingers crossed dat dat dan wel gewoon doorgaat).

Heist

Ik zit met spanning te wachten op een nieuw seizoen van La casa de Papel maar deze zie ik nog niet in het lijstje te verwachten staan. Dan maar een serie die er iets van weg heeft om maar alvast in de stemming te komen. Heist is een serie over waargebeurde misdaden waarbij gewone mensen bijna wegkomen met buitengewone overvallen.

My Unorthodox Life

Op het moment mis ik een beetje de reality series op Netflix. Het blijft toch stiekem een verslaving van mij om een kijkje te nemen in het leven van the rich and the famous. In My Unorthodox life volg je Julia Haart, CEO van Elite World Group en voormalig lid van een ultraorthodoxe joodse gemeenschap, en haar volwassen kinderen. Een serie die mij lijkt te voldoen aan mijn de eisen voor mijn reality serie verslaving.

Resort to love

Bij dit herfstige weer en op dagen dat er geen sport is, hoort een foute maar vooral simpele romcom. Gelukkig stelt Netflix daarin ook niet teleur want eind deze maand komt Resort to love online. In de nasleep van een verbroken verloving en een mislukte carrière gaat een zangeres aan de slag bij een chic eilandresort, waar haar ex-verloofde toevallig gaat trouwen.

Naomi Osaka

De zomer van 2021 is niet alleen een herfstige zomer maar ook de sportzomer van de eeuw. Tennis kan in de zomer natuurlijk niet ontbreken en al helemaal niet tennis met wat controversiële tennis spelers. Naomi Osaka is een van de speelsters die regelmatig in de pers te vinden is door haar statements. In deze serie wordt ze gevolgd terwijl ze haar culturele achtergrond verkent en zich richt op haar veelzijdige identiteit als tenniskampioen en opkomend leider.

A Second Chance: Rivals!

Netflix heeft zich goed aangepast aan de sportzomer want ook het turnen krijgt aandacht in deze zomer en ik ben gek op Amerikaanse sport series. De sport mentaliteit in Amerika is toch heel anders dan die in Nederland en helemaal als het gaat om turnen en cheerleaden. A second chance: Rivals! gaat Maddy Cornell, nadat ze zicht niet heeft gekwalificeerd voor de Olympische Spelen, aan de slag als coach van een jonge turnploeg die de strijd aan gaat met een rivaliserend team.

Is jullie vakantie al begonnen?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com

Bron trailers: Netflix