Selecteer een pagina

Waar iedereen snakt naar meer vrijheid en leuke dingen doen, lijkt het erop dat wij nog even vastzitten in de huidige situatie helaas. Vol enthousiasme had ik de hoop dat ik dit jaar weer meer dingen kon gaan ondernemen na anderhalf jaar in de lappenmand te hebben gezeten door mijn arm. Maar ook ik moet mijn enthousiasme voorlopig nog even in de kast parkeren. Gelukkig heeft Netflix besloten om deze maand een paar hele goede series online te zetten. Hoewel alles wat er nu in Amerika speelt al een soap op zich is, heb ik toch goede series nodig om de tijd door te komen. Vandaag de vijf series op Netflix waar ik naar uit kijk om de komende tijd te kijken.

Bling Empire

Als je de film Crazy, Rich Asians hebt gekeken, dan is Bling Empire het reality vervolg. In deze serie worden de superrijke Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers in Los Angeles gevolgd. Een serie over losgaan, over the top feesten, glamour en drama. Jullie weten dat ik een grote voorliefde heb voor de reality series op Netflix dus ik kan niet wachten tot deze online komt.

Bonding

Bonding is een serie waarvan ik niet had gedacht deze ooit op Netflix te vinden maar inmiddels komt seizoen 2 binnenkort online. Twee vrienden die naam proberen te maken in de BDSM-gemeenschap in New York. In seizoen 1 deden Tiff en Pete al een poging om de wereld van BDSM binnen te komen maar dit ging niet helemaal zoals het hoorde en werden zij verbannen uit elke dungeon in New York. Een onderwerp die thuis hoort in de Christian Grey serie maar dan met de nodige humor.

Firefly lane

Een serie voor vrouwen uit mijn leeftijdscategorie. Beste vriendinnen die elkaar door dik en dun steunen van hun jeugd tot aan hun 40’s. Een serie waarin een van mijn favoriete actrices, Katherine Heigl, eindelijk weer eens te zien is. Ik denk dat dit een herkenbare feel good serie is waar ik op dit moment gewoon even behoefte aan heb. Een soort Grace & Frankie maar dan met 40 jarigen.

Pretend It’s a City

Een nieuwe Netflix miniserie die je meeneemt in een zwerftocht door New York. Een zwerftocht door New York samen met de ironische schrijfster en vertelster Fran Lebowitz die haar fascinerende ideeën deelt met Martin Scorsese. Twee iconen door een iconische stad.

Lupin

Elke serie of film met Omar Sy is er een die ik wil zien. Als er iemand een ontdekking is als acteur, dan is het Omar Sy. Omar Sy probeert als de galante dief Assane Diop zijn vader te wraken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan. Als grote voorbeeld gebruikt hij de avonturen van Arsène Lupin, een gentleman dief uit de verhalen van de Franse schrijver Maurice Leblanc.

Welke series staan op jullie to watch lijstje?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com

Bron trailers: Netflix