Selecteer een pagina

Het koude weer, de sneeuw en het ijs zorgen ervoor dat ik mijzelf heb opgesloten en eigenlijk niet naar buiten ga. Gelukkig werk ik natuurlijk vanuit huis maar als de werkdag voorbij is, blijft er ook nog heel veel tijd over. Netflix is deze week weer mijn grote vriend om de vrije uren door te komen. Na mijn vorige Netflix blog, kreeg ik veel berichtjes over Lupin en Bridgerton. Die heb ik inmiddels gekeken en jullie hadden helemaal gelijk! Beide series zijn een aanrader. Maar beide series heb ik al heel veel voorbij zien komen dus ik heb besloten voor de blog van vandaag, om 5 nieuwe Netflix series te delen die nog online moeten komen (of net online staan). Benieuwd wat er de komende tijd op mijn to watch lijstje staan, lees dan snel verder.

To all the boys: Always and Forever

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht, kan een deel van To all the boys (van de beroemde boeken trilogie) natuurlijk niet ontbreken. In dit deel zien wij Lara Jean in het laatste jaar van de middelbare school en waar zij voor de keuze staat om te gaan studeren, met of zonder haar geliefde Peter. Een beetje romantiek hoort erbij in het weekend van Valentijn en we kunnen in deze tijd allemaal wel een fijne feelgood movie gebruiken. Right?

Ginny and Geagia

In de vorige blog had ik Firefly Lane in mijn lijstje staan en als je die nog niet hebt gezien, ga hem kijken want ik vond het een geweldige serie. Ginny and Geagia valt voor mijn gevoel in dezelfde categorie. Enige verschil is dat Firefly Lane over vrouwen in hun 40’s gaat en Ginny and Geagia over tienermeiden gaat. Maar het gaat ook om een vrijgevochten moeder die met haar kinderen besluit te verhuizen naar het noorden om een frisse start te maken. Wij weten allemaal dat zulke beslissingen niet de makkelijkste zijn en dat er altijd beren op de weg zijn. Dus ben benieuwd of ik hier net zo snel doorheen ga als Firefly Lane.

Nadiya Bakes

Als er een ding is wat ik altijd zeg, is dat ik niet kan koken. Mijn vader en moeder zullen nu allebei roepen dat dat onzin is omdat ik hartstikke goed kan koken. Misschien is het eerder ook een gebrek aan geduld dat ik koken niet leuk vind maar ik vind kook shows dan wel ontzettend leuk. Gelukkig voldoet Netflix ook in die behoefte want Nadiya Bakes komt vandaag online. Een serie over heerlijke taarten en hemelse broden waarbij Nadiya Hussain niet alleen naar haar grote liefde bakken terugkeert maar ook het werk van haar creatieve zielsverwanten laat zien. Ik droom graag mee met Nadiya.

Buried by the Bernards

Een Netflix reality serie kan natuurlijk niet ontbreken in mijn lijstje. Waar we vroeger op MTV de meest bizarre reality series hadden, nu is Netflix de grote winnaar. Buried by the Bernards gaat over de familie Bernard die een budgetvriendelijk uitvaartcentrum hebben en nabestaanden helpen bij het afscheid. De familie is altijd aan het ruziƫn maar helpen de mensen toch. Wellicht een rare combi en ook een beetje luguber maar toch ben ik benieuwd naar deze reality serie.

Crime scene: The vanishing at the Cecil hotel

Naast de reality series op Netflix, ben ik verslaafd aan de crime mini series. The vanishing at the Cecil hotel is gemaakt door dezelfde maker die “The Ted Bundy tapes” heeft gemaakt. Het roemruchte Cecil Hotel wordt nog beruchter als een gast verdwijnt. Waarom is Elisa Lam verdwenen? Wie zit er achter? Een boeiende mini serie om een koud winters weekend mee door te brengen naar mijn idee.

Wat staat er op jullie Netflix to watch lijstje?

Take care!

xoxo

Bron trailers: Netflix.nl

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com