Selecteer een pagina

Toen ik bedacht dat het wel weer eens tijd werd voor een blog over mijn Netflix favorieten van dit moment, heb ik natuurlijk even terug gekeken wanneer ik de laatste keer een blog heb geschreven over mijn Netflix favorieten. Het lijkt wel een rode draad in mijn blog carrière dat ik niet zo consistent ben met het regelmatig delen van mijn favorieten en persoonlijke updates. Het is nou niet dat ik de afgelopen maanden geen Netflix heb gekeken. Ik heb juist heel veel Netflix gekeken omdat er nieuwe seizoenen uitkwamen van series zoals Emily in Paris en Sweet Magnolias. But no worries, uiteraard heb ik weer een leuk lijstje met favorieten om met jullie te delen.

La Divina Gula

Een serie over eten kan eigenlijk niet ontbreken in mijn overzicht. Dit keer eentje over Mexicaanse gerechten en alle verschillende variaties die er zijn in Mexico. Iedere aflevering heeft een gerecht als onderwerp en ze nemen je mee door Mexico om de verschillende varianties te laten zien. Van opgepimpt bier met van alles en nog wat tot chips en ijs die worden omgetoverd in een waar culinair kunstwerk. Ik vind het heerlijk om dit soort series te kijken.

Raising Dion

Raising Dion valt onder de categorie kinderseries maar ik moet eerlijk zeggen dat ik seizoen best wel een heftig seizoen vond en mij afvraag of het wel geschikt is voor kinderen. Raising Dion gaat over een klein jongetje die superpowers blijkt te bezitten en wie samen met zijn moeder probeert door het leven te komen met deze powers. Inmiddels staat seizoen 2 online en die ga ik denk ik dit weekend eens kijken.

The Tinder Swindler

Als je nog niet hebt gehoord over The Tinder Swindler dan heb je wellicht afgelopen tijd onder een steen geleefd. Het was the talk of the town toen hij net online stond. Een meesteroplichter die handig gebruik maakt van social media om zijn “mooie” leven te laten zien en zo vrouwen te lokken die uiteindelijk hem in zijn levensonderhoud onderhouden. Mocht je deze docu nog niet gekeken hebben, zeker een must have.

Cheer

Naast culinaire series, mag een serie over sport eigenlijk ook niet ontbreken in mijn lijstje. Cheer is een docu serie over een super Amerikaanse sport: cheerleading. Inmiddels staat het tweede seizoen online en ik blijf mij er iedere keer over verbazen hoe hard de studenten trainen om het beste cheer team te worden. Dit seizoen gaat wat dieper in op de problemen die verschillende leerlingen hebben en is wat donkerder dan het vorige seizoen. Maar als je interesse hebt in all-American sports en wilt zien hoeveel discipline je nodig hebt om in een Cheer team te komen, dan is deze serie zeker een aanrader.

Inventing Anna

Toen ik de eerste berichten online zag verschijnen dat Netflix bezig was met “Inventing Anna” wist ik zeker dat ik deze moest kijken. Wederom een serie over een meesteroplichter. Het blijft bizar hoe makkelijk en lang mensen weg kunnen komen met een heel gefaket leven. Dit keer een dame die de wereld laat denken dat zij een Duitse erfgename is met een behoorlijk trust fund. Uiteindelijk loopt zij tegen de lamp en beland in de gevangenis voor diefstal. Ik vond dit echt een geweldige serie met geweldige acteurs die het verhaal zo geloofwaardig neerzetten.

Wat hebben jullie de laatste tijd gekeken?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com

Bron trailers: Netflix