Selecteer een pagina

Het eerste lange weekend van dit jaar staat voor de deur en de weersverwachtingen zijn niet al te best. Dus tijd om lekker met een dekentje op de bank te hangen en weer eens ouderwets te bingen. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik merk dat ik de behoefte heb aan weer een goede serie die je echt goed kan bingen. Ik mis de laatste tijd echt een goede serie en merk dat ik daardoor ook minder op Netflix te vinden ben. Het is weer gewoon tijd voor een nieuw seizoen Casa de Papel of iets dergelijks. Toch heb ik mijn best gedaan om weer een lijstje samen te stellen van series en films die ik op Netflix wil zien komende tijd en deel ik vandaag met jullie.

The Secret: Dare to Dream

Een weduwe die een moeilijke tijd doormaakt, ontmoet een opbeurende professor. Hij aarzelt om een boodschap over te brengen die haar leven zou kunnen veranderen.

In 2020 waren mijn uitjes beperkt tot bijna alleen maar medische uitjes maar ik heb er toch ook nog een bioscoop bezoekje tussen kunnen proppen en The Secret: Dare to Dream was toen de film die ik heb bekeken. Een film over de kracht van positief en negatief denken en hoe jezelf invloed kan hebben op je gedachten.

Just say yes

Het leven van de hopeloos romantische Lotte staat op z’n kop als haar plannen voor een ideale bruiloft in duigen vallen, terwijl haar egocentrische zus zich net verloofd.

Hoewel ik denk dat dit een enigszins cringy Nederlandse film gaat zijn, wil ik hem toch zien. You never know maar misschien is dit wel een onwijze topper van een Nederlandse film en anders is het leuk tijdvermaak dit paasweekend.

Country Comfort

Nadat haar carrière in het slop is geraakt, vindt een ambitieuze countryzangeres een nieuw begin als nanny voor een knappy weduwnaar en zijn vijf charmante kinderen.

Sinds ik de real life soap “Country every after” op Netflix heb gekeken, ben ik om en wil ik meer country zien. Een hele lifestyle die zo anders is dan onze lifestyle. Country Comfort is weliswaar een serie en niet een real life serie, toch ga ik hem kijken om de hele country vibe te ervaren.

Seaspiracy

Een filmmaker met een passie voor oceanen laat zien hoeveel schade de mens aanricht aan mariene soorten. Verontrustende wereldwijde corruptie wordt blootgelegd.

Een van mijn secret sins is toch wel het bekijken van filmpjes over orca’s, walvissen en het leven in de zee. Hoewel mijn voorkeur echt neigt naar orca’s en walvissen, wil ik toch deze film zien omdat ik al eerder heb gezien dat er grote corruptie is als het gaat om zaken die op zee gebeuren waar mensen bij betrokken zijn.

Deadly Illusions

Als een succesvolle romanschrijfster die kampt met een writer’s block een nieuwe oppas voor haar kinderen inhuurt, begint de grens tussen fictie en realiteit te vervagen.

Ik sluit af met nog een film en dit keer een spannende film ter afwisseling. Ik merk dat ik de laatste tijd meer neig naar films doordat ik de echt goede series mis. Nu ben ik niet zo heel erg van de spannende films maar deze wil ik wel een kans geven.

Wat staat er op jullie to watch lijstje?

Take care!

xoxo

Bron afbeeldingen: Unsplash.com

Bron trailers en teksten: Netflix.com