Selecteer een pagina

Oorspronkelijk heb ik Disney Plus ooit genomen omdat zij de rechten hadden verkregen voor het uitzenden van The Kardashians. Either you like it or not, i love the Kardashians en het maakt mij niet zoveel uit wat iemand ervan vindt. Ergens was ik in de veronderstelling dat er een moment zou komen dat ik het dan wel weer zou opzeggen als The Kardashians was afgelopen. Totdat ik ontdekte, dat er naast Disney en Marvel films, er ook heel veel goede series en films opstaan die weer niet op andere streamingdiensten staan. Ik heb Disney Plus in ieder geval nog lang niet uitgespeeld en ik vond het wel eens tijd om een lijstje to watch op mijn blog te publiceren. Vandaag dan ook een lijstje met Disney Plus films en series die ik komende tijd graag wil kijken.

Fleishman is in trouble

Een serie met zowel Claire Danes als Adam Brody is ongeveer mijn tienerjaren herleven maar dan als 40+ jarige. De onlangs gescheiden 41-jarige Toby Fleishman stapt in de nieuwe wereld van daten en apps. Dit zorgt voor een onverwacht en nooit eerder meegemaakt succes. Maar op het moment dat hij eindelijk aan zijn eerste zomer vol seksuele vrijheid wil beginnen, verdwijnt zijn ex-vrouw en laat hem achter met zijn kinderen. Ik heb zo’n zin om deze serie te gaan kijken!

Alaska Daily

Naast een serie met Claire Danes en Adam Brody, staat er ook een serie met Hilary Swank online: Alaska Daily. Kennelijk ga ik met Disney Plus mijn tienerjaren herleven met mijn idolen van toen. In Alaska Daily laat de getalenteerde en onderscheiden onderzoeksjournaliste Eileen Fitzegerald haar drukke leven in New York achter zich en gaat aan de slag bij een dagblad in Anchorage. Dit wordt uiteindelijk een zoektocht naar zichzelf.

Fire of love

Een documentaire kan niet ontbreken in mijn lijstje en ook op Disney Plus kan ik mijn hart ophalen. Fire of love gaat over het liefdesverhaal van twee vulkanologen die net zo explosief stierven als dat ze leefden. Klinkt als een behoorlijk heftige documentaire.

The Menu

Deze duistere comedy werd mij aangeraden door een vriendin die hem al in de bioscoop heeft gezien. Twee geliefden reizen af naar een afgelegen eiland voor een chic diner in een exclusief restaurant met een mysterieuze chef-kok. Het wordt een avond met schokkende verrassingen.

The bear

Een comedyserie over eten, familie, sleur, de schoonheid van urgentie en de valkuilen die daarbij komen, klinkt als een serie die wel wat voor mij kan zijn. Ook in deze serie gaat de chef-kok op zoek naar zichzelf terwijl hij ondertussen een restaurant probeert te redden.

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com

Bron trailers: Disney Plus