Selecteer een pagina

Mijn vaste lezers weten dat ik aardig wat streaming diensten heb waar ik uit kan kiezen op momenten dat ik een serie of film wil kijken. Maar soms heb ik dus niets om te kijken, wat haast onmogelijk lijkt maar toch is het zo, en dan komen juist de series en films die ik wil zien, op streaming diensten die ik niet heb. Weliswaar first world problems maar soms wil ik dan toch juist die series en films kijken omdat ik alle andere streaming diensten wel heb uitgespeeld. Zo ook met de documentaire over Anna Nooshin die ik graag wilde zien maar die op Amazon Prime stond. Lucky me, vond ik afgelopen weekend een link voor een maand gratis kijken dus installeerde ik de app en maakte ik een account aan. Vandaag is het dus tijd om een aantal favorieten te delen die ik komende tijd op Amazon Prime wil zien.

Anna: Status

Anna blijkt niks meer te weten van haar jeugd. Tot haar twaalfde is zij alles vergeten. Waarom? In deze documentaire wordt Anna geconfronteerd met de antwoorden. Ze ontdekt wat zich in haar gezin heeft afgespeeld, waarom ze daar nooit over hebben gepraat. Ondertussen probeert Anna zich mentaal staande te houden als het oordeel van de buitenwereld over haar faam steeds harder wordt.

Spencer

Het huwelijk van Prinses Diana en Prins Charles is al lang bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en een echtscheiding gaan de kerstfestiviteiten door op het landgoed van de koningin in Sandringham.  Er wordt gegeten en gedronken en gejaagd. Diana kent het spel.

Queenpins

Connie en JoJo zijn beste vriendinnen en ware coupon queens: ze proberen hun torenhoge rekeningen weg te werken door met kortingsvouchers geld te besparen op boodschappen. Samen zetten ze een ingenieus coupon-kartel op en slagen ze erin supermarktketens voor ruim 40 miljoen dollar op te lichten.

Lizzo’s Watch out for the big girls

Meervoudig platina muziekicoon Lizzo is op zoek naar BIG GRRRL-dansers voor haar 2022-tournee. 13 kandidaten komen naar Hollywood om gekozen te worden voor het Bonnaroo-muziekfestival. De lat ligt hoog voor iedereen omdat Lizzo na twee jaar voor het eerst weer gaat optreden voor een groot publiek.

The Boarding School: Las Cumbres

Na een mislukte ontsnappingspoging verdwijnt Manuel in het bos door de hand van een mysterieuze man met een ravenmasker. Ondanks dat ze onder een streng regime leven, blijven Paul, Amaia en hun vrienden zonder ophouden naar hem zoeken. Tijdens hun omzwervingen ontdekken ze dat de oude loge die in het bos huisde, het Ravennest, nog steeds misdaden pleegt en dat het Internaat meer is dan alleen een school.

Hebben jullie Amazon Prime en wat zijn jullie favorieten?

Take care!

xoxo

Bron afbeeldingen: Unsplash.com

Bron trailers + begeleidende tekst: Amazon Prime