Selecteer een pagina

Hey guys,

Long time no see. 4 weken geleden ging ik enthousiast op vakantie en was van plan om optimaal te genieten van zon, zwembad en helemaal niets doen. De basis ingrediënten om op te laden voor de laatste maanden van 2019 en hopelijk ook nog wat motivatie te krijgen om nog wat mooie dingen te doen in die laatste drie maanden.

Waar ik drie weken geleden nog heel enthousiast postte dat ik op woensdag terug kwam en vrijdag er weer zou zijn, liep dat wat anders dan gepland. Ik was zeer zeker wel terug vanuit Marokko, heb een hele leuke vakantie gehad maar kwam terug met een gebroken bovenarm als souvenir. Een leuke dag in Marrakech sloot ik af met een royal val in een oud paleis waarbij ik, als kluns die ik ben, mijn bovenarm brak en heel wat blauwe en pijnlijke plekken opliep.

Inmiddels is het drie weken geleden dat ik mijn royal entree maakte en vandaag word ik dan eindelijk geopereerd omdat de breuk niet geneest zoals hij hoort te genezen. Over die drie weken met een gebroken bovenarm rondlopen is veel te zeggen maar goed, daar zal ik jullie niet mee vervelen. Iets met een hoop gedoe en verkeerde beslissingen in het ziekenhuis.

Maar goed, een gebroken bovenarm is niet handig en vooral erg beperkend. Een gebroken rechter bovenarm als je rechts bent, is best irritant ben ik inmiddels achter. De afgelopen drie weken waren gevuld met werken zo ver dit mogelijk was (lang leve thuis werken en alle moderne technologie), rustig aan doen en, daar is ‘ie weer, GEDULD hebben.

Gelukkig is het vandaag zo ver en wordt mijn arm eindelijk weer in elkaar gezet. Het grote herstellen en revalideren kan dan eindelijk beginnen. But most of all, hopelijk eindelijk weer mijn leven oppakken zoals voor de vakantie en dus eindelijk ook weer het bloggen oppakken.

Hope you guys are all fine en ik hoop jullie allemaal weer snel te spreken!

Take care!

Xoxo